iPhone XR İçin Özel iOS 12.1 Güncellemesi Yayında - Haberler - indir.com

iPhone XR İçin Özel iOS 12.1 Güncellemesi Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 13:44:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yeni iOS 12.1 sürümü kullanıcılara sunulmuştu. Bu güncellemeden bir hafta sonra ise iPhone XR serisine özel olarak bir iOS 12.1 güncellemesi daha yayınlandı. 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilen lansman ile beraber iPhone Xs, Xs Max ve iPhone XR modellerinin tanıtımı gerçekleşmişti. Serinin en uygun fiyatlı modeli olacak olan iPhone XR ise kısa süre önce 26 Ekim tarihi ile beraber satışa sunulmuştu. Bir hafta öncesine kadar iOS 12.1 tüm Apple cihazlarına gelirken iPhone XR için ise özel 16B94 kod numarasına sahip bir iOS 12.1 güncellemesi bugün itibariyle sunuldu.

iPhone XR’a Özel iOS Güncellemesi

iPhone XR, iPhone Xs Max'ten %27.5 Daha Kalın ÇerçeveliiPhone XR, iPhone Xs Max'ten %27.5 Daha Kalın Çerçeveli

Yeni yayınlanan bu güncelleme var olan olarak iOS 12.1 yüklü iPhone XR cihazlara yüklenemiyor. Ancak telefonlarını yeni alan kullanıcılar bu yeni iOS 12.1 güncellemesini yükleyebiliyorlar. Apple’ın sonradan yayınlamış olduğu bu iOS 12.1 güncellemesinin nasıl bir işleve ve farka sahip olduğu bilinmiyor. Ancak güncellemenin bazı performans iyileştirmelerine sahip olduğu düşünülüyor. Normal olarak iOS 12.1 ile beraber iPhone XR’a gelen bazı özelliklerden bahsedecek olursak cihaz serisine eSIM desteği sunulmuştu.

eSIM ile fiziksel bir SIM kartına gerek olmadan ikinci hattınızı kullanmak mümkün olacak. Diğer yandan portre fotoğraf çekerken alan derinlik kontrolü artık canlı olarak fotoğrafı çekmeden kontrol edilebilecek. Bir diğer gelen yenilikte ise Grup FaceTime konuşma özelliğinin 32 kullanıcıya kadar destek sunduğunu görüyoruz. Ayrıca 70 yeni emoji ile beraber hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri de gelen yenilikler arasında bulunuyor. iPhone XR modeli Amerika üzerinde 749 dolarlık fiyat etiketi ile yeni nesil iPhone XS serisi modellerin en uygun fiyatlı versiyon olduğunu hatırlatalım. Modeller henüz ülkemizde satışa sunulmuş değil.  


iPhone XR Modeli En Fazla Satış Yapan iPhone OlabiliriPhone XR Modeli En Fazla Satış Yapan iPhone Olabilir
Yoğun İlgi Sonrası iPhone XR Stokları TükendiYoğun İlgi Sonrası iPhone XR Stokları Tükendi

PAYLAŞ