iPhone kullananlar Netflix fragmanlarını WhatsApp'tan çıkmadan izleyebilecekler - Haberler - indir.com

iPhone kullananlar Netflix fragmanlarını WhatsApp'tan çıkmadan izleyebilecekler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-04 15:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Uygulama

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp yeni bir güncellemeyle Netflix kullanıcılarına uygulamaya giriş yapmak zorunda kalmadan fragmanlara erişim sağlamasına imkan tanıyacak yeni bir özellik getiriyor! 

Güncellemelerle uygulama deneyimini arttırmaya çalışan Whatsapp geliştirici bu kez oldukça ilgi çekici yeni bir özelliği duyurdu. Bildiğiniz üzere Whatsapp kullanıcılarına bir süredir ekran içinden video oynatabilme özelliği sunuyordu. YouTube üzerinden paylaşılan videolar sohbet içerisinde küçük bir pencerede oynatılabiliyor bu sayede kullanıcılar bir yandan mesajlaşırken bir yandan video izleyebiliyordu. Bunun yanı sıra bu özellik sayesinde kullanıcılar dilerlerse bu videoları YouTube giriş yapmadan tam ekran olarak da izleyebiliyor ve ekranı kapattıklarında sohbet sayfasına geri dönüyorlardı. 

WhatsApp'ın bir sonraki güncellemesiyle birlikte gelecek yeni özelliklerWhatsApp'ın bir sonraki güncellemesiyle birlikte gelecek yeni özellikler

Whatsapp’tan Netfilix güncellemesi 

Whatsapp, iPhone için yeni güncelleme aldı

Aynı özelliği popüler dizi ve film platformu olan Nerflix için de sunmaya başlayan Whatsapp, artık kullanıcıların fragmanları bağlantı üzerinden izleyebilmesini mümkün kılıyor. Yeni bir güncelleme Netflix bağlantılarını tıpkı YouTube gibi sohbet içerisinde izlemeye olanak tanıyan Whatsapp’ın söz konusu özelliği şimdilik sadece iOS cihazları için geçerli. Deneme aşamasında olan özelliğin yakın zamanda tüm iOS kullanıcılarına sunulacak olsa da, uygulamanın Android güncellemesinin de çok gecikmemesi bekleniyor. Whatsapp’ın yeni özellikleri hakkında daha fazla bilgi edindikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz. 


WhatsApp iOS kullanıcılarını sevindiren özellikWhatsApp iOS kullanıcılarını sevindiren özellik
WhatsApp telefondan bağımsız olmaya hazırlanıyorWhatsApp telefondan bağımsız olmaya hazırlanıyor

PAYLAŞ