iPhone cihazlara USB-C şarj gelme ihtimali var - Haberler - indir.com

iPhone cihazlara USB-C şarj gelme ihtimali var

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 12:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Gündemde dolaşan dedikodulara göre Apple, iPhone cihazlarda USB-C'ye geçmek için çalışmalara başladı. Yani gelecekte iPhone cihazlar USB-C teknolojisi ile beraber gelebilir.

Qualcomm, Apple'a yonga seti vermiyor

Apple'ın akıllı telefonların ötesine geçen 2019 planlarıApple'ın akıllı telefonların ötesine geçen 2019 planları

iPhone Cihazlar USB-C Teknolojisi İle Beraber Gelebilir

Macotakara kaynaklarından gelen bilgilere göre Apple, Lightning'den USB-C teknolojisine geçmek için çalışmalara başlamış. Siteden gelen bilgilere göre USB-C için henüz referans tasarımı tamamlanmış değil. Bu yüzden de 2019 yılı içerisinde USB-C üzerinden şarj olabilen iPhone cihazlarını göremeyebiliriz. Fakat bir sonraki yıl karşımıza çıkabilir.

Gündemde dolaşan bazı dedikodulara şüphe ile yaklaşmakta fayda var. Her ne kadar yararlı bir özellik geleceğini duysak da bazen bu haberler doğru çıkmayabiliyor. Fakat güvenilir kaynaklardan geldiği için büyük bir olasılık ile doğru çıkacaktır. Ama çok küçükte olsa çıkmama ihtimali mevcut. Bu haberin geldiği kaynağa göre Apple şirketi, yeni bir iPod Touch üzerinde de çalışıyor. Detaylar hakkında çok bir şey paylaşılmasa da 2019 yılının sonlarına doğru hazır hale geleceği düşünülüyor. En son iPod Touch 2015 yılı içerisinde tanıtılmıştı. Ayrıca bu iPod 32 GB depolama kapasitesi sunuyordu ve 199 dolardan satılıyordu. Yeni gelecek olan modelin çok daha fazla depolama kapasitesine sahip olmasını umuyoruz.


Apple iPhone'leri satılmıyor. Üretim %10 düştüApple iPhone'leri satılmıyor. Üretim %10 düştü
Apple AirPlay 2 Özelliğine Sahip TV'leri YayınladıApple AirPlay 2 Özelliğine Sahip TV'leri Yayınladı
Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?

PAYLAŞ