iOS için Görev Yönetim Uygulaması DropTask (Video) - Haberler - indir.com

iOS için Görev Yönetim Uygulaması DropTask (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Özellikle aynı proje üzerinde çalışan kullanıcıların işlerini paylaşabilmesi ve daha düzenli bir şekilde iş akışını sağlayabilmeleri için geliştirilmiş olan DropTask, iOS cihazlar için etkili bir görev yönetim uygulamasıdır.

Yapılacak olan tüm görevler ile işlerin listesinin yapılabilmesine imkan tanıyan uygulama ile kullanıcılar günlük ya da planladıkları iş akışlarını düzenli bir şekilde listeleyebildikleri gibi aynı zamanda işlerini düzenli bir şekilde takip edebilecekler. Uygulama üzerinden kullanıcılar proje içerisinde görevli olan kişilere yapacakları işleri atayabilir ya da hangi kullanıcının hangi görev üzerinde çalıştığını görebilirler.

DropTask indir

Uygulama üreticisinin hali hazırdaki web servisi ile de entegre bir şekilde çalışabilen DropTask mobil uygulaması aynı zamanda Google Görevler ve Google Takvim ile de entegre bir şekilde çalışabilmektedir.

Geliştirici tarafından yayınlanan DropTask Tanıtım Videosu'nu izleyebilir ve aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla DropTask uygulamasını iOS sistemine sahip iPad ya da iPhone cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

DropTask Tanıtım Videosu


PAYLAŞ