iOS Gmail'i Beklenen Özellik Geliyor - Haberler - indir.com

iOS Gmail'i Beklenen Özellik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-31 15:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın popüler e-posta servisi olan Gmail için yenilikler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise iOS kullanıcılarını ilgilendiren bu söz konusu yenilik ile alakalı Gmail için yakında güncelleme sunulacak. Hem iPad hemde iPhone cihazlarda kullanılan uygulamalardan olan Gmail her güncelleme ile deneyimini biraz daha iyileştiriyor. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan yeni güncelleme ile beraber ise Gmail İOS için oldukça kullanışlı bir özelliğin daha geleceği belli oldu. Gelin şimdi iOS kullanıcıları için verilecek olan güncellemeyle gelecek yeni özelliklere göz atalım.

Gmail iOS Güncellemesi

Gmail'in işlerinizi kolaylaştıracak 5 özelliğiGmail'in işlerinizi kolaylaştıracak 5 özelliği

Önümüzdeki günlerde kullanıcılara verilecek olan güncelleme ile beraber artık birden fazla Gmail hesabı olanların işine yarayacak. iOS kullanıcılarına verilecek “All Inboxes” adlı özellik sayesinde artık kullanıcılar tüm Gmail hesaplarını uygulamaya bağlayabilecekler. Bir süredir Android kullanıcılarında zaten var olan bu özellik ile artık iOS kullanıcıları da tüm Gmail hesaplarını tek bir uygulama üzerinden kontrol edebilecekler. Artık kullanıcılar diğer gmail hesaplarına giriş yapmalarına gerek kalmadan toplu gelen kutusu ile tüm maillerine ortak bir şekilde erişebilecekler.

Google’ın Android tarafına yayınlamış olduğu bir güncelleme ile ise uygulama ile farklı profillere gelen mesajları kontrol imkanı da sağlanmıştı. Bu söz konusu özelliği iPhone kullanıcıları için Gmail iOS platformuna da sunan şirket kullanıcıların deneyimini kolaylaştırmış olacak. Henüz söz konusu bu özelliğin ne zaman verileceği belli olmazken kaynaklara göre 10 gün içerisinde yeni iOS Gmail güncellemesinin verilmesi bekleniyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ