iOS 14 kodlarında yeni gelecek Apple ürünleri ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

iOS 14 kodlarında yeni gelecek Apple ürünleri ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-13 13:22:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

iOS 14 güncellemesi için hazırlıklara halen devam eden teknoloji şirketi Apple, Haziran ayında gerçekleşecek olan WWDC etkinliği işe beraber yeni sürümün tanıtımını gerçekleştirecek. Fakat, corona virüsünün durumuna bağlı olarak söz konusu bu etkinliğin ileri bir tarihe ertelenme durumu da mevcuttur. Kesin kararın ise gelecek bir kaç hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Konuyla ilgili son olarak elde edilen haberlere göre, iOS 14 kodları sızdırılmış durumdadır. Güncellemenin sızdırılan kodları içeriğinde, Apple şirketinin yeni ürünleri için çeşitli haberlerde vardır. Yakın zamanda piyasaya girecek olan iPhone 9 haricinde birçok üründe WWDC etkinliği kapsamında tanıtılacak. 

iOS 14 kodları ile Apple'ın yeni ürünleri hakkında bilgiler geldi

Haziran ayında sunulması beklenen iOS 14 kodlarının sızdırılması ile Apple'ın yeni ürünleri hakkında da çeşitli bilgiler de ortaya çıktı. Haziran ayında gerçekleşecek olan WWDC etkiliği ile beraber birçok Apple ürününün de tanıtımı yapılacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken, iOS 14 kodları sızdırıldı. Kodlar içerisinde yer alan bilgilere göre iPhone 9, yeni iPad Pro, TV Remote ve AirTags ürünlerinin de tanıtımının yapılması bekleniyor. Özellikle iPhone 9, birçok tüketici tarafından heyecanla beklenen cihazlardan biridir. Cihazın başlangıçtaki fiyatı ise 399 dolar olma ihtimali oldukça büyüktür. 

iOS 14 köklü değişikliklerle gelebilir!iOS 14 köklü değişikliklerle gelebilir!

iPhone 9 modelinin, iPhone 9 modeli ile benzer boyutta olması bekleniyor. Elbette cihazın çerçeveleri büyük oranda azaltılmış olarak karşımıza çıkacak. Touch ID ve üçlü kamera kurulumu gibi iddialar da iPhone 9 için mevcut olacak. Söz konusu telefonun yakın zaman içerisinde seri üretime girmesi de bekleniyor. Fakat corona virüsünün de bu duruma etkisinin olma ihtimali son derece büyüktür. iOS 14'ün sızdırılan kodları arasında yer alan bir diğer bilgiler ile iPad Pro ile ilgilidir. Yeni iPad OS sürümünün de tanıtılması beklenirken, Apple şirketi tarafından üretilen tabletleri için tam fare imleci desteği de sunulacak. Yakın zaman içerisinde sunulacak olan yeni iPad Pro'nun son model iPhone 11 Pro'da olduğu gibi üçlü kamera sistemi ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor.

Bununla beraber aynı zamanda yeni Apple TV modeli üzerinde çalıştığı da sızan bilgiler arasında bulunuyor. Ancak cihazın henüz prototip aşamasında olduğu tahmin ediliyor. Yeni Apple TV ile beraber aynı zamanda yeni kumanda üzerinde çalışmaların yapıldığı aktarıldı. Söz konusu bu uzaktan kumanda sisteminin henüz hangi özeliklere sahip olacağı hakkın bilgi olmasa da Siri Remote'dan daha uygun fiyatlı bir ürün olarak karşımıza çıkacağı düşünülüyor. Son olarak eklemek gerekirse birde artırılmış gerçeklik desteğine sahip olan Apple AirTags üzerinde çalışıldığının bilgisi de verilen bilgiler arasındadır. Kullanıcıların sesli komutlarına uyum sağlayacak olan AirTags'in birde değiştirilebilir pile sahip olması da beklenen durumlar arasındadır. Herhangi bir aksilik olmazsa WWDC etkinliğinin Haziran ayında gerçekleşmesi ile beraber Apple'ın yeni ürünleri hakkında çeşitli detaylar sunulacak. iOS 14 ile beraber yeni ürünlerin tanıtımı da heyecanla bekleniyor. 

 

 


Spotify iOS uygulamasının tasarımı değişti!Spotify iOS uygulamasının tasarımı değişti!
Apple iOS ve iPados 13.4'ün dördüncü beta sürümünü yayınladı!Apple iOS ve iPados 13.4'ün dördüncü beta sürümünü yayınladı!
Elon Musk iOS 13'ün özelliklerini eleştirdi!Elon Musk iOS 13'ün özelliklerini eleştirdi!

PAYLAŞ