iOS 13.4 Türkiye'de saat kaçta yayınlanacak - Haberler - indir.com

iOS 13.4 Türkiye'de saat kaçta yayınlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-21 23:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Apple’ın iPhone kullanıcıları için sunmuş olduğu güncelleme ve geliştirmeler devam ediyor. Apple’ın iOS 13.4 sürüm güncellemesinin ise bugünlerde yayınlanması bekleniyor. Peki ülkemiz saati ile iOS 13.4 sürümü kaçta yayınlanacak ve hangi ülkelerde yayınlanacak bu içeriğimizde bunun detaylarına bakacağız. Apple iOS 13.4 sürüm güncellemesini tüm kullanıcılarına sunması bekleniyor. Bu yeni sürüm kullanıcılar tarafından heyecanla beklenirken, ne zaman yayınlanacağı da bir hayli merak ediliyor. iOS 13.4 sürümü bir süredir beta aşamasında bulunuyordu. Yeni özelliklerin beta aşamasında test edildiği bu sürüm için bu zamana kadar 5 beta sürüm yayınlandı. Sonunda ise hazır hale geldi ve kararlı sürüm yayınlanmaya hazırlanıyor.

iOS 13.4 güncellemesi ne zaman yayınlanacak?

iOS 14 kodlarında yeni gelecek Apple ürünleri ortaya çıktı!iOS 14 kodlarında yeni gelecek Apple ürünleri ortaya çıktı!

Yukarıdaki listede görebileceğiniz üzere iOS 13.4 güncellemesi ülkemiz saati ile bugün 20.00’da yayınlanacak. Apple’ın güncellemeyi geri çekme kararı vermesi durumunda ise saatlerde değişiklik olabileceğini belirtelim. Apple bu noktada corona virüs salgınını önlem adına çalışanlarına evden çalışmalarını istedi. Bu hamle ile beraber ise iOS 13.4 sürümünün yayınlanma süresi noktasında gecikmeler yaşandı. iOS 13.4 güncellemesinin sunduğu özellikler ve yenilikler tarafında önemli içeriklerin olduğunu belirtelim.

Yeni sürüm güncellemesi ile beraber daha kararlı ve hata düzeltmelerin olduğu bir güncelleme olacak. Diğer yandan performans geliştirmeleri ve güvenlik güncellemelerinin de bu paket içerisinde yer alacağını belirtelim. Bakalım söz konusu güncelleme bugünlerde tüm kullanıcılar için sunulacak mı göreceğiz.


iOS 13.1.3 güncellemesinde neler değişmişti? iOS 14 yenilikleri neler kazandıracak?iOS 13.1.3 güncellemesinde neler değişmişti? iOS 14 yenilikleri neler kazandıracak?
Teamfight Tactics, iOS ve Android için yayınlandıTeamfight Tactics, iOS ve Android için yayınlandı

PAYLAŞ