iOS 13.1.2 güncellemesi yayınlandı - Haberler - indir.com

iOS 13.1.2 güncellemesi yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-01 16:04:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın iOS 13 güncellemesi sonrasında sistemde yer alan açık ve hatalar yayınlanan yama güncellemeleri ile kapatılmaya devam ediliyor. Güncelleme birçok yeniliğe ve içeriğe sahip olsa da, çeşitli açıklar ve problemlerde beraberinde geliyor. Özellikle iCloud, kamera ve flaş tarafında yaşanan hataları en kısa sürede gidermek için harekete geçti. Bu noktada şirket dün gece ile beraber iOS kullanıcıları için 13.1.2 güncellemesini yayınladı. Yeni iPhone serisinin tanıtılması ile beraber yeni yazılım güncellemelerini sunan şirket, son olarak iOS 13’ü iPhone 6 ve üzeri tüm iPhone modellerine getirmişti. Güncelleme sonrasında ortaya çıkan problemlerin çözümü için ise küçük güncellemeler yayınlanmaya devam ediyor.

iOS 13.1.2 Güncelleme ve Yenilikler

Kullanıcıların kredi kartı bilgilerini gösteren kritik Apple ID hatasıKullanıcıların kredi kartı bilgilerini gösteren kritik Apple ID hatası

Apple hem iOS 13.1.2 hem de iPadOS 13.12 güncellemesini yayınlandı. Güncelleme ile beraber temel olarak şu durumların iyileştirildiği ve düzeltildiği güncelleme notlarında yer alıyor.

  • iCloud yedekleme problemi
  • Kameranın çalışmaması ile ilgili problemler
  • Flaş ışığını problemi 
  • Bluetooth ve HomePod hataları
  • Ekran kalibrasyon verilerinin kaybolmasına yol açabilecek bir hata

Sizde cihazınıza son yazılım güncellemesini yüklemek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncellemesini bölümüne erişin. Buradan güncellemenin geldiğini göreceksiniz. Kolay bir şekilde yükleyebilirsiniz. Ayrıca güncelleme küçük iyileştirmeler içerdiği için oldukça hızlı bir şekilde yüklenecektir. Apple’ın şuan için kullanıcı geri dönüşlerine göre sorun ve yaşanan küçük hataları giderdiği düşünülüyor. Bakalım daha sorun yer alacak mı deneyimleyerek göreceğiz.


Apple, iPhone 11 modelleri için bataryalı kılıf üretecekApple, iPhone 11 modelleri için bataryalı kılıf üretecek
Apple tvOS 13 ile gelen yeni özelliklerApple tvOS 13 ile gelen yeni özellikler

PAYLAŞ