iOS 12 İle Beraber Önemli iPhone X Hatası Düzeltildi - Haberler - indir.com

iOS 12 İle Beraber Önemli iPhone X Hatası Düzeltildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 18:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

iOS 12 ile beraber birçok yenilik gelmiş olsa da, var olan cihazlarda yaşanan problemler de düzeltilmeye ve onarılmaya devam ediliyor. Şimdi ise iPhone X’lerde yaşanan sinir bozucu bir hata iOS 12 ile beraber ortadan kaldırıldı. iPhone X kullanıcıları bir ekran görüntüsü almak istedikleri zaman güç tuşu ve ses açma tuşlarına aynı anda basmaları yeterli oluyordu. Ancak bu iki tuşun konumundan ötürü istemsiz olarak ekran görüntüsü alınabiliyor ve galeri ise bu görüntüler ile doluyordu. Birçok kullanıcının şikayetçi olduğu bu durum sonrasında iOS 12 ile beraber buna bir çözüm sağlanmış oldu.

iPhone X Ekran Görüntüsü Alma Sorunu

iOS 12 ile beraberinde gelen yeni özellikleriOS 12 ile beraberinde gelen yeni özellikler

iPhone X ile beraber ana ekran tuşu kaldırıldığı için farklı bir kombinasyon ile ekran görüntüsü alınmaya başlandı. Güç ve ses açma tuşlarına basıldığı zaman artık basit bir şekilde ekran görüntüsü alınabiliyor. Ancak kilit ekranında bu durum çokça fazla yaşandığı için birçok ekran görüntüsü alma problemi yaşanıyordu. iPhone X modelini eline alan bir kullanıcı güç ve ses açma tuşlarına elini konumlandırdığı için cihaz kilit ekranında bile olsa ekran görüntüsü almaya başlıyordu. iOS 12 ile beraber yaşanan bu probleme basit bir çözüm getirildi.

Artık iPhone X cihazında ekran kilitliyken veya cihaz uyku modunda iken ekran görüntüsü alınamayacak. Bu sayede kullanıcılar ekranı uyandırırken ekran görüntüsü alma gibi bir problemle karşılaşmayacaklar. Ancak kilit ekranını geçtikten sonra cihaz içerisinde menü gezintilerinde buna benzer ekran görüntüsü alma sorunları devam edebilir.


iOS 12 ile Beraber Eski Modeller HızlandıiOS 12 ile Beraber Eski Modeller Hızlandı
iOS 12'nin Az Bilinen 4 Yeni ÖzelliğiiOS 12'nin Az Bilinen 4 Yeni Özelliği
iOS 12'de H harfi hatası sinir bozuyor!iOS 12'de H harfi hatası sinir bozuyor!

PAYLAŞ