İnternette Ne Kadar Zaman Harcıyoruz? - Haberler - indir.com

İnternette Ne Kadar Zaman Harcıyoruz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Sosyal ağlar ile mobil uygulamaların analizlerini yaparak tüketicilerle paylaşan Global Web Index, yayınladığı son analiz raporunda insanların internet ve sosyal platformlarda harcadıkları zamanı ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz hafta sosyal ağ kullanıcılarının yaş aralıklarını tespit ederek tüketiciler ile paylaşan Global Web Index, bu seferde internet kullanıcılarının sosyal platformlarda harcadıkları zamanı analiz ederek elde ettiği sonuç raporunu yüzdelik dilimler halinde paylaştı.

Global Web Index Sosyal Platformlarda Harcanan Zaman Grafigi

Firmanın dünya üzerindeki internet kullanıcıları arasında yaptığı ve yukarıdaki görselde bulunan bu analiz sonucunda yüzde 43'lük kesimin her gün internette 1 saat ve yüzde 25'lik kesimin ise günde 1-3 saat arasında zaman harcadığı açık bir şekilde görülüyor. Ayrıca yine grafiğe göre kullanıcıların yüzde 18'lik bölümü günde 3 saati aşan süre ile interneti kullanmakta. 30 dakikadan az bir zaman harcayan kullanıcılar ise yüzde 21'lik bir orana sahip.

Yayınlanan analiz raporuna göre ise dünyadaki internet kullanıcılarının yüzde 13'ü internete girmediği gibi genel olarak girenlerinde interneti sosyal ağlara girme aracı olarak ya da haber okuma amaçlı kullandığını biliyoruz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ