İnternet üzerinden para kazanabileceğiniz 6 mobil uygulama - Haberler - indir.com

İnternet üzerinden para kazanabileceğiniz 6 mobil uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-20 17:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Günümüzde para kazanmanın daha rahat yollarını arıyoruz. Özellikle de beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan virüs salgınında yaşanan karantina günlerinde ortaya çıkan işsizlik ve artan geçim sıkıntısı yüzünden ek bir gelir arayışındayız. Para kazanmanız için çeşitli uygulamaları sizin için bu yazımızda derledik.

Bounty

Bu uygulama ile sizlere verilen basit görevleri tamamlayarak gezerek ya da oturarak paranızı kazanabilirsiniz. Türkçe dil seçeneğine sahip olan Bounty son derece popüler bir uygulama.

Epic Games ‘in bu hafta sunacağı ücretsiz oyun belli olduEpic Games ‘in bu hafta sunacağı ücretsiz oyun belli oldu

Android için Bounty indir

iOS için Bounty indir

Money App

Para kazandıran uygulamalardan bir tanesi olan Money App, Android uygulamalardan birisi. Android versiyonunun yanı sıra iOS işletim cihazlı cihazlar için de kullanımda olan uygulamanın kullanıcı yorumları ve puanları son derece yüksek.

Android için Money App indir

iOS için Money App indir

Oyna Kazan

Bu uygulama canlı bilgi yarışması şeklinde para kazandırıyor. Türkiye'nin en çok para kazandıran canlı bilgi yarışması olarak tanımlanan Oyna Kazan programı, ödül dağıtımını yarışmada son 1 kişi kalıncaya kadar sürdürüyor.

Android için Oyna Kazan indir

iOS için Oyna Kazan indir

Yandex Toloka

Yandex Toloka aslında bir görev uygulaması. Fakat onu diğer görev uygulamalarından farklı kılan bir özelliği bulunuyor. Kolay görevler ile çok para kazandırması.

Android için Yandex Toloka indir

iOS için Yandex Toloka indir

Foap

Foap uygulaması ise çekmiş olduğunuz fotoğrafları satarak para kazanabileceğiniz bir uygulama. Akıllı telefonunuz ile çektiğiniz fotoğrafları yükleyerek satın almak isteyen firmalara bu fotoğrafları satabilirsiniz.

Android için Foap indir

iOS için Foap indir

Sweatcoin

Sweatcoin  uygulamasını kullanan herkes her gün atmış oldukları adımlar ile ödüllendiriliyorlar. Yani sizi hem formda tutmaya yarayan hem de para ile motivasyonunuzu artıran bir uygulama.

Android için Sweatcoin indir

iOS için Sweatcoin indir


Para Kazandıran Mobil Uygulamalar - İnternetten Para Kazan


PAYLAŞ