İnternet Tarayıcısı Opera 20 Yayınlandı - Haberler - indir.com

İnternet Tarayıcısı Opera 20 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler olarak kullanılan alternatif internet tarayıcısı Opera'nın yeni sürümü Opera 20, Windows ve Mac OS X işletim sistemi kullanıcıları için yayınlandı.

Güvenlik ve performans güncellemeleri dışında bilinen hataların giderilerek resmi sürüm 20.0.1387.64'e yükseltilen Opera tarayıcısını bilgisayarına ilk kez kuracak olan kullanıcılar alışılagelmişin dışında 'Opera'yı geliştirmemize yardımcı olmak için kullanım bilgilerinizi göndermek ister misiniz?' sorusu ile karşılaşacaklar. Bu soruyu dilerseniz kabul ederek kullanım bilgilerinizi Opera ile paylaşabilir ya da red ederek Opera ile kullanım bilgilerinizi paylaşmadan tarayıcıyı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Opera 20 indir

Özellikle Opera kullanıcılarının en fazla kullandığı özelleştirme özelliği ile daha da gelişmiş seçeneklerin sunulduğu Opera 20'de gezindiğiniz ya da hızlı erişim seçenekleriniz arasında bulunan siteleri sürükle/bırak yöntemini kullanarak yer imleri çubuğuna kolaylıkla ekleyebilir, geçersiz bir sertifikaya sahip olan herhangi bir web sitesini ziyaret etmek istediğinizde, adres çubuğunun sol tarafındaki rozeti kırık bir kilit olarak görecek ve bu sayede sitenin sertifikasının geçersiz olduğunu anlayabileceksiniz.

Ayrıca hızlı erişim simgelerini büyük olarak kullanabileceğiniz Opera 20'de bu simgelerin genişlik ve yüksekliklerini dilediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz gibi tarayıcı menüsünde hızlı erişim, pano ve keşfet seçeneklerini de bulabilirsiniz.

Yenilenen internet tarayıcısı Opera 20'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows ya da Mac sistemine sahip bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ