Dünya genelinde en çok kullanıcıya sahip olan ve popüler olan sosyal ağlar listesinde bulunan Instagram, kullanıcıların paylaştıkları fotoğrafları beğenme sistemi üzerine işliyor. Fotoğrafların paylaşıldığı, beğenildiği ve yorum yapıldığı Instagram dünyasında beğendiğiniz tüm fotoğrafları ve içerikleri görüntüleyebilmeniz mümkün. Peki, Instagram’da beğenilen tüm fotoğraflar nasıl görülür? 

Muhteşem Instagram Fotoğrafları İçin Telefonunuzda Bulunması Gereken Uygulamalar

Instagram’da beğenilen tüm fotoğrafları görme işlemleri

Instagram’da kullanıcılar tarafından beğenilen fotoğraflar ve içerikler kayıt altında tutulmaktadır. Bu bakımdan beğendiğiniz içerikler ne kadar fazla olursa olsun hepsine ulaşmanız ve bu konularda bilgi almanız mümkündür. Beğendiğiniz fotoğrafları görüntüleyebilmek adına Instagram’ın bu arşivine erişim sağlamanız gerekmektedir. Bunun için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Instagram uygulamasından oturum açarak hesap bilgileriniz bölümüne giriş yapın.

2019 01 20 1 1547969988

Profil sekmesinin sağ üst tarafında yer alan ayarlar sembolüne dokunarak ayarlar bölümüne geçiş yapın.

2019 01 20 2 1547970076

Daha sonrasında burada yer alan beğenilen gönderiler sekmesini seçin.

3 1547970109

Bu bölüme kadar gelmeyi başardığınızda beğendiğiniz tüm fotoğraflar sıralanmaya başlayacaktır.

4 1547970159

Liste görünümünü kendinize göre özelleştirebileceğiniz bu sayfada, beğendiğiniz tüm fotoğrafları detaylı bir şekilde inceleyebilir ve Instagram hesabınızı açtığınız ilk günden itibaren Instagram hesabınızı kontrol edebilirsiniz. Özellikle çiftlerin birbirinin Instagram hesabını yakın takip altına aldığı ve beğenileri kontrol ettiği düşünüldüğünde, bu konuda Instagram beğeni arşivinin olması bu işlemleri dahi kolay bir hale getirecek. 

2018’in Instagram enleri belli oldu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir