Instagram Web sürümü hikayeler güncellemesi aldı - Haberler - indir.com

Instagram Web sürümü hikayeler güncellemesi aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-29 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan Instagram’ın masaüstü web sürümü güncellendi ve yeni bir görünüme kavuştu. Instagram’ın tarayıcı tarafında açılan hikayeler artık, önceki ve sonraki kullanıcı kullanıcı hikayelerinin de bir ön izlemesini sunacak. Popüler fotoğraf paylaşım servisi Instagram’ın sahip olduğu hikayeler özelliği mobil tarafta popüler olarak kullanılmaya devam ediyor. Kullanıcı deneyimini en iyi seviyeye getirmek isteyen şirket ise iyileştirme ve yeniliklerine devam ediyor. Söz konusu bu yeniliği ile masaüstü sürümden hikayeleri takip eden kullanıcılar için daha iyi bir görsel deneyim sunuluyor. Kullanıcılar artık, izledikleri hikayelerden önceki ve sonraki hikayelerin ön izlemelerini görebilecekler.

Daha öncesinde bir hikayenin görüntülenmesine imkan tanınıyordu. Kullanıcılar büyük bir ekran ortasında sadece bir hikaye görüyorlardı. Ancak artık sonraki hikayenin ön izlemesini de görebilecekler.

Instagram'a hesap yönetimini kolaylaştıran yeni özellikler geldiInstagram'a hesap yönetimini kolaylaştıran yeni özellikler geldi

Instagram masaüstü sürüme önemli hikaye yeniliği geliyor

Artık izlemiş olduğunuz hikayelerden önceki yada sonraki hikayeler, kendi hesabınızda ulaştığınızda bulanıklaştırılmamış  bir şekilde görünecek. Bu yenilik Instagram için çok büyük bir yenilik olarak gözükmüyor. Ancak önceki masaüstü sürüm tasarımına göre açılacak olan hikaye hakkında artık bilgi verecek diyebiliriz.

Instagram hikayelerin masaüstü web sürümüne getirilen bu yeniliğin önceki tasarıma göre çok daha iyi olduğu açık bir şekilde gözüküyor. İlerleyen dönemlerde hikayeleri için daha ne gibi yenilikler yayınlanacak göreceğiz. Şuan için Instagram hikayeler yeniliğinin bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


İlgili uygulamalar
Instagram hesap yönetimi daha kolay hale geliyorInstagram hesap yönetimi daha kolay hale geliyor
Instagram Kontrol Paneli özelliğini tanıttıInstagram Kontrol Paneli özelliğini tanıttı

PAYLAŞ