Instagram Tüm Dünyada Aynı Anda Çöktü - Haberler - indir.com

Instagram Tüm Dünyada Aynı Anda Çöktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-14 11:06:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, çeşitli erişim sıkıntıları yaşamaya devam ediyor. Özellikle son dönemde artan bu sorun ile beraber uygulama oldukça yavaş çalışıyor ve erişim hiç olmuyor. 14 Haziran 00:15 itibariyle erişim sıkıntıları yaşamayan başlayan Instagram’ın tüm dünyada çöktüğü belirtiliyor. Uygulamaya giriş yapan kullanıcıların “Akış Yenilemedi” uyarısı aldığı belirtiliyor. Diğer yandan uygulamada mesaj gönderme, hikaye görüntüleme ve fotoğraf yükleme gibi klasik Instagram özelliklerinin de yapılamadığı gözüküyor.

Instagram’a Neden Girilemiyor?

Instagram'da Yorum Engelleme İşlemleri Nasıl Yapılır?Instagram'da Yorum Engelleme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Türkiye saati ile 02:00 ile beraber erişimlerin sorunsuz düzeldiği ve uygulamaya girilebildiğini belirtelim. Tıpkı geçtiğimiz aylarda da benzer bir sorun yaşanmış ve erişim sorunlarının takibini yapan downdetector tarafından dünya genelinde bir sorun yaşandığı belirtilmişti. Diğer yandan geçtiğimiz gece yaşanan olayda Instagram.com adresinden de giriş yapmak isteyen kullanıcılar “Sorry, something went wrong” şeklinde bir uyarıyla karşılaştılar. Sorun kısa sürede çözülmüş olsa da, geçtiğimiz dönemlerde sorunun beş saat boyunca devam ettiği anlarda olmuştu.

Yaşanan bu Instagram çökme sorununda herhangi bir VPN kullanımı veya internet ayarı yapmaya gerek olmuyor. Geçtiğimiz dönemlerin bu sorununda Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan ve BTK tarafından Instagram ve Facebook platformlarının çöktüğüne dair çeşitli haberler yapılmıştı. Yine bu gece ile alakalı BTK tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Instagram’ın şuan için erişilebilir olduğunu belirtelim.  


İlgili uygulamalar
Instagram Hesabı Nasıl Gizlenir?Instagram Hesabı Nasıl Gizlenir?
Instagram'ın Canlı Yayın Özelliği Nasıl Kullanılır?Instagram'ın Canlı Yayın Özelliği Nasıl Kullanılır?

PAYLAŞ