Instagram, paylaşımları birden fazla hesapta yayınlamaya izin verecek - Haberler - indir.com

Instagram, paylaşımları birden fazla hesapta yayınlamaya izin verecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 18:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Instagram, yapılan bir paylaşımı birden fazla hesapta yayınlamaya izin verecek yeni bir özellik geliştiriyor. TechCrunch tarafında yapılan bir habere göre şirket, geliştirmiş olduğu bu özelliği ilk olarak iOS tarafında yayınlayacak. Fakat bu özelliğin Android kısmına ne zaman geleceği hakkında pek bir açıklama yapılmadı.

Instagram Çoklu Hesaba Paylaşım Desteği Geldi

Facebook'u bırakmak için Whatsapp ve Instagramı da silmelisiniz!Facebook'u bırakmak için Whatsapp ve Instagramı da silmelisiniz!

Instagram'da yaptığınız bir paylaşımı birden fazla hesapta paylaşabileceksiniz

Yeniden paylaşım adlı bu seçeneği hesabınız için etkinleştirirseniz yeni bir paylaşım yaptığınızda bu konuyla ilgili bir seçenek göreceksiniz. Kişileri etiketleme ve konum işaretleme gibi seçeneklerin alt tarafında "Başka Hesaplarda Paylaş" adında bir seçenek daha olacak. Bu seçenek sayesinde paylaşmak üzere olduğunuz gönderiyi farklı hesaplarda da paylaşabileceksiniz. Geliştirilen bu özellik birden fazla kurumsal hesabı yöneten kişiler için oldukça yararlı bir özellik olacaktır.

Instagram uygulamasının diğer hesaplarda tekrar paylaşım yapma imkanına sahip olmasına dair söylentiler ortalıkta dolanıyordu. Fakat şirket bu şekilde bir özelliğin hiçbir zaman tasarlanmadığını ve test edilmediğini söyledi. Fakat son gelen haberlere göre bu şekilde bir projelerinin olduğunu anlamak zor değil. Ayrıca Instagram ve Google, fotoğrafları içe aktarma konusunda Android tarafında kısayol test ediyor. Instagram iOS için yayınlanacak olan bu özelliğin ne zaman kullanılabileceğini tam olarak söylemedi. Fakat bazı kullanıcılar geliştirilen bu özelliği şimdiden hesaplarında görmeye başladıklarını belirtti.

Android kısmına gelir mi yoksa hiç gelmez mi şuanda bilinmiyor. Fakat şirket tarafından gelen resmi bir açıklama ile bu soru işaretleri çözülebilir.


İlgili uygulamalar
Instagram organik aktif gerçek türk takipçi satın almak için instatakipci.comInstagram organik aktif gerçek türk takipçi satın almak için instatakipci.com
Instagram Müşteri HizmetleriInstagram Müşteri Hizmetleri
Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı!Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı!

PAYLAŞ