Instagram Messenger Rooms desteğine kavuştu - Haberler - indir.com

Instagram Messenger Rooms desteğine kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-25 15:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

WhatsApp beta sürümünden sonra Instagram da Messenger Rooms ile entegre edildi. Kullanıcılar, uygulama üzerinden istediği kişileri görüntülü sohbete davet edebilecekler.

Sosyal medya platformu olan Facebook, hızlı büyüyen Zoom video konferans hizmetine karşı koymak amacı ile geçtiğimiz ay Messenger Rooms'u açıklamıştı. Şimdi ise Instagram, Messenger Rooms oluşturma ve arkadaşlarınızı doğrudan uygulamadan sohbete katılmaya davet etme olanağı sunuyor. Messenger Rooms entegrasyonu, kullanıcıların en fazla 50 katılımcının katılabileceği özel görüntülü sohbet odaları oluşturmasına imkan tanır. Facebook hesabı olmayanlar dahi sohbete katılım sağlayabilir.

Bir diğer sosyal medya platformu olan Twitter hesabından atmış olduğu bir tweetle Instagram şu açıklamada bulundu:

Bugünden itibaren Instagram'da Messenger Rooms'u oluşturabilir ve herkesi katılmaya davet edebilirsiniz.

Instagram üzerinden Messenger Rooms

Messenger Rooms, mantıksal olarak Messenger'da barındırılıyor. Bu sebeple Instagram'da bir oda oluşturabilirken, görüntülü sohbete katılım sağlamak için yine de Messenger'a geçmeniz gerekecek. Facebook hesabı olmayanlar da dahil olmak üzere 50'ye kadar kişi katılabilir. Ayrıca, daha fazla kişinin konuşmaya girmesini istemediğinizde odayı kilitleyebilirsiniz.

An easy way to video chat with up to 50 of your favorite people? Yes please




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ