Instagram Messenger için

Instagram Messenger için "Vanish Mod" özelliği yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-16 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Facebook’un adı altında bulunan Instagram ve Messenger için yeni bir özelliğin daha geleceği belli oldu. Bu noktada gelecek olan özelliğin Vanish Mode olarak adlandırılıyor. Instagram platformu ve yapısı gereği Messenger, anlık mesajlaşma için yoğun olarak kullanılmaya devam ediliyor. Bu noktada ise iki uygulama için de Vanish Mode adlı bir özellik geliyor. Bu özellik ile kişiler sohbet pencerelerinde gönderilen içerikleri bir süre sonra silinsin olarak ayarlayabilecekler. Bu noktada silme işlemi sohbet penceresi kapatıldığı zaman yapılıyor ve bu durumda oldukça kullanışlı gözüküyor. Vanish Mode açılmış sohbetlerdeki mesajlar, fotoğraflar ve videoları sohbet pencersinden çıktığınız zaman otomatik olarak silecek. Direkt olarak sohbet penceresi içinden aktif edilebilen bu özellik, yakında herkes için kullanıma açılması bekleniyor.

Instagram ve Messenger’a yeni önemli özellik geliyor

Instagram kullanıcıları büyük bir sorunla karşı karşıyaInstagram kullanıcıları büyük bir sorunla karşı karşıya

Snapchat’te uzun süredir yer alan kaybolan mesajlar özelliği yakın zamanda Instagram ve Messenger için de gelmiş olacak. Sadece bu değil, Instagram uygulamasında yenilikler devam ediyor. Son olarak arayüz tarafında yeniliğe giden şirket ana tasarım çizgisinde TikTok benzeri “Reels” ve alışveriş için ise “Shop” sekmelerini uygulamasına dahil etmişti. Türkiye’de aktif olmaya başlayan bu yeni ana ekran tasarımı, uygulamanın gelecek için farklı kategorileri de dahil etmesi düşünülüyor.

Shop ve Reels’i aşağı bölüme konumlandıran şirket fotoğraf paylaşma simgesi ve beğeniler simgesini ise DM simgesinin hemen yanına konumlandırmış durumda.


Spotify Türkiye Instagram hesabı açtıSpotify Türkiye Instagram hesabı açtı
Instagram'a kaybolan mesajlaşma özelliği geliyorInstagram'a kaybolan mesajlaşma özelliği geliyor

PAYLAŞ