Instagram kısa süreliğine çöktü! - Haberler - indir.com

Instagram kısa süreliğine çöktü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-17 13:59:23
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Son zamanlarda oldukça sık yaşadığımız sosyal medya platformlarının çökmesinin üstüne Instagram kısa süreliğine çöktü! Instagram neden çöküyor?

Instagram neden sürekli çöküyor? Popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olan Instagram, geçtiğimiz dakikalarda gerçekleşen kısa süreli çökme sonucunda kullanıcıların merak konusu oldu. Instagram uygulamasına giriş yapmak isteyen kullanıcılara Instagram tarafından "akış yenilenmiyor" hatası gönderildi. Bu problemle karşılaşan kullanıcılar kendilerini farklı platformlarda cevap ararken buldu.

Instagram İki Faktörlü Doğruma Özelliğini Aktif Hale GetirmekInstagram İki Faktörlü Doğruma Özelliğini Aktif Hale Getirmek

Instagram kısa süreli çöktü!

Sosyal medya platformları arasında en popüler olan Instagram'a giriş yapmak isteyen kullanıcılar "Üzgünüz bir hata oluştu, tekrar deneyin" hatası ile karşı karşıya geldi ve akışın yenilenmediğini farketti. Diğer yandan sosyal medya kullanıcıları Instagram'ın çökmesi ile kendilerini twitter gibi sosyal medya hesaplarında bularak oralarda Instagram'ın çökmesini eleştirel bir şekilde paylaştı. Konuyla ilgili instagram ekibi tarafından hiçbir açıklama gelmese de edinilen bilgiler sonucunda Instagram'ın sadece Türkiye ile değil tüm dünya genelinde bir sorun yaşadığı belirtiliyor. Bu yaşanılan sorun kısa süre de olsa yaşanıp hemen çözüldü.

Instagram ekibi bu konu hakkında henüz açıklama yapmadı, son zamanlarda büyük bağlantı ve çöküş sorunları yaşayan sosyal medya platformu daha önceki uzun süreli çökmesiyle gözler önüne geldi.


İlgili uygulamalar
Instagram hikayelerine grup konuşma özelliği geliyorInstagram hikayelerine grup konuşma özelliği geliyor
Whatsapp, Instagram ve Facebook ÇöktüWhatsapp, Instagram ve Facebook Çöktü

PAYLAŞ