Instagram iki katlı Hikayeler özelliği ülkemizde de test ediliyor - Haberler - indir.com

Instagram iki katlı Hikayeler özelliği ülkemizde de test ediliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 18:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya uygulaması Instagram’ın bir süre önce test ettiği ortay çıkan Instagram iki katlı hikayeler özelliği ile alakalı yeni gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi ise söz konusu özellik ülkemizde test edilmeye başlandı. Öyle ki özelliğin kısa süre içerisinde tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Facebook çatısı altında bulunan Instagram, yeniliklerine devam ederek güncel kalmaya ve kullanıcı deneyimini artırmaya devam ediyor. Instagram’da zaten hikaye paylaşımları artarken, şirket ise bu etkileşimleri artırmaya yönelik yeni hamleler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. En üst bölümdeki tek sıra halinde yer alan hikayeler, iki katlı bir hale getirilmeye çalışılıyordu.

Bir süre önce çeşitli bölge ve kullanıcılarda test edilmeye başlanan bu özellik, şimdi ise ülkemizin bazı kullanıcıları için de kullanıma sunuldu. Hikayeler bölümü iki katlı tasarıma hazırlanmaya devam ederken ne gibi detaylara sahip olacak gelin bakalım.

Instagram çıplaklık içeren gönderileri öne çekiyor olabilirInstagram çıplaklık içeren gönderileri öne çekiyor olabilir

İki katlı hikayeler ülkemizde test ediliyor

Şuan da ülkemizdeki tüm kullanıcılarda bu yeni özellik aktif olarak yer almıyor. Test süreçleri henüz sürerken, anlaşıldığı üzere bu yeniliğin testlerinin artık sonuna geldiği düşünülüyor. Şuan için ne zaman tüm kullanıcılara verileceği henüz bilinmezken, uzun bir süre olmaması bekleniyor. Test kapsamında ise Android ve iOS kullanıcıları arasındaki Instagram uygulama farklılığı noktasında ne gibi farklar var henüz bilinmiyor.

Gelen kullanıcı geri dönüşlerini dikkate alacak olan şirket çeşitli değişiklikler yaparak da bu yeni özelliği ilerleyen günlerde resmi olarak sunabilir.


Facebook Instagram beğenileri satan ve kullanıcıları verilerini çalan iki siteye dava açtıFacebook Instagram beğenileri satan ve kullanıcıları verilerini çalan iki siteye dava açtı
Apple Music şarkıları Facebook ve Instagram hikayelerinde nasıl paylaşılır?Apple Music şarkıları Facebook ve Instagram hikayelerinde nasıl paylaşılır?

PAYLAŞ