Instagram Hikayelere Sohbet Etiketi Geliyor - Haberler - indir.com

Instagram Hikayelere Sohbet Etiketi Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-03 13:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz gün Facebook yeni güncellemelerini "F8 Geliştiriciler Konferansı"nı düzenlemişti. Bu konferasnta Facebook uygulamalarında daha çok "Artırılmış Gerçeklik" teknolojisini kullanarak yenilikler yapacağını söylemiş ve tüm bu gelişmelerin AR Studio temellerine dayandığının da altını çizmişti.  O konferansta Facebook, en çok kullanılan uygulamalar arasında olan Whatsapp ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında da, yakın zamanda yapacağı değişiklikleri anlattı.

Facook Instagram'da yeni bir hikaye güncellemesi getiriyor. Facebbok geliştiricileri senelerdir kapalı beta olarak çalışan Instagram'ın geliştiricilerin erişimine daha çok açılacağını ve Instagram uygulamasında yeni efektlerin geleceğinin altını çizmişti. Bunun birlikte Facebook Instagram'da yakın zamanda gerçekleşecek olan güncellemeyi de tanıttı. Instagram uygulamanın çok sevilen "Hikayeler"e artık sohbet özelliği geliyor.

Instagram hız kesmeden büyümeye devam ediyor!Instagram hız kesmeden büyümeye devam ediyor!

Instagram Hikayeler'e Sohbet Özelliği Nasıl Eklenecek?

Instagram Hikayeler yeni eklenecek olan sohbet özelliğiyle daha da interaktif bir hale gelecek. Şirket geliştiricileri Ingatram'ı geliştirmek üzere "Sohbet" eklentisini getirebilmek için gereken çalışmalara başlamış durumda. Bu gelişmenin ilk tahmini, başarılı tahminleri ile anılan Twıtter'dan Jane Manchun Wong üzerinden gelişmişti.

Instagram Hikayeler'e GIF'ler ve Tam Boyutlu Paylaşım Özelliği Geliyor

Wong'a göre artık hikayenizi görüntüleyen insanlarla, "Hikayeler" içerisinden bir grup sohbeti başlatmanız mümkün olacak. Ayrıca bu güncellemeyi kullanmakta oldukça kolay. Sohbet eklentisi Instagram'ın hikaye modundayken ekranı yukarıya kaydırdığınızda karşınıza eklentilerin geldiği kısımda yer alacak. Bu güncellemenin ise geliştirmesinin ve deneme süresinin bitip kullanıcıya ne zaman sunulacağı henüz bilmiyor. Ancak her geçen gün kullanıcı dostu olmak konusunda bir adım daha atan şirketin bu güncellemeyi yakın zamanda kullanıma sunacağını düşünüyoruz.


İlgili uygulamalar
Instagram Hikayeleri'ndeki soru çıkartmalarına güncelleme geliyorInstagram Hikayeleri'ndeki soru çıkartmalarına güncelleme geliyor
Instagram hikayelerde sessiz sedasız yapılan yeni güncellemeInstagram hikayelerde sessiz sedasız yapılan yeni güncelleme

PAYLAŞ