Instagram beğeni yarışına Ellen DeGeneres de katıldı - Haberler - indir.com

Instagram beğeni yarışına Ellen DeGeneres de katıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 12:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Son günlerde sosyal medya platformunun en popüler konularından bir tanesi de Instagram’ın en beğenilen paylaşımları yer alıyor. Instagram’da en çok beğeni alan listesinde, uzun bir süreden beri yer alan Kylie Jenner’ın sade bir yumurta tarafından geçilmesi herkesi şaşırtmıştı. Bu yarışa katılan yeni bir isim ise ünlü sunucu Ellen DeGeneres de katıldı. Üstelik buna 2 görseli birleştirerek katıldı.

21 yaşında olan milyoner model Kylie Jenner’ın 2018 yılının şubat ayında paylaşmış olduğu bebeğinin fotoğrafı 18 milyondan fazla beğeni alarak, sosyal medya platformu olan Instagram’ın gelmiş geçmiş bütün zamanların en çok beğenisini alan fotoğrafı olmuştu. Tam bir sene boyunca en çok beğenilen gönderi olarak kalan Kylie Jenner ve yeni doğan bebeğinin ilk fotoğrafı, çok kısa bir süre önce sağlam bir rakip yumurta ile karşı karşıya kalmıştı.

Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı!Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı!

Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafı bir yumurta 

"Yumurta + Kylie Jenner = minimum 51.000.000 beğeni"

2019 yılının ilk ayında açılan World_record_egg adlı Instagram hesabı tarafından paylaşılan, bembeyaz bir zemin üzerinde sade yumurta fotoğrafı, beğeni rekoru kırmak için Instagram üzerinde tam bir rekabet ortamına dönüşmüştü. 4 Ocak tarihi itibari ile Jenner’ın paylaşımını geçmeyi başaran yumurta, 16 Ocak tarihinde 44 milyon beğeni sayısına ulaşmıştı. Sosyal medya platformları olan Twitter ve Instagram’da ise bu olaylar çalkalanırken, Amerika Birleşik Devletleri’nde bir program sunucusu olan Ellen DeGeneres, espirili bir fotoğraf ile oldukça çok konuşulacak bir paylaşıma imzasını atmış oldu. DeGeneres, Jenner ve yumurta görsellerini birleştirerek, sosyal medya platformu olan Instagram hesabından paylaştığı görselin altına ise şu sözlere yer verdi; “Hesaplamalarıma göre, bu şimdiye kadar en çok beğeni alan Instagram paylaşımı olacak! Yumurta + Kylie Jenner = minimum 51.000.000 beğeni"


2018 Instagram kabarcıklarınızı oluşturdunuz mu?2018 Instagram kabarcıklarınızı oluşturdunuz mu?
Instagram Çoklu Hesaba Paylaşım Desteği GeldiInstagram Çoklu Hesaba Paylaşım Desteği Geldi
Instagram Fotoğraf İndirme YöntemleriInstagram Fotoğraf İndirme Yöntemleri

PAYLAŞ