İninal Mobil Uygulaması yenilendi - Haberler - indir.com

İninal Mobil Uygulaması yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-15 20:30:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

İninal tarafından geliştirilen mobil uygulama yenilendi. Yeni uygulama ile birlikte İninal Mobil artık çok daha işlevsel ve pratik.

Türkiye’nin yeni nesil ödeme platformu olarak tanıtılan İninal, mobil uygulamasında büyük bir yenilik yaptı. Kullanıcı deneyimi odaklı olarak yapılan güncelleme sayesinde uygulamada pek çok iyileştirme gerçekleştirildi.

ininal'ın CEO'su Hakan Gonca oldu!ininal'ın CEO'su Hakan Gonca oldu!

Android için İninal indir

iOS için İninal indir

İninal Mobil uygulamasına gelen yenilikler neler?

İninal mobil uygulaması için yapılan en büyük yeniliklerden birisi, alım ve satım işlemlerinde sınırsız bir destek sağlanması. 7/24 para gönderip alabilecek kullanıcılar, döviz alıp satma konusunda da İninal Mobil’i kullanabilecek. Fatura sistemiyle kullanıcıların günün her saatinde fatura ödemesine imkan tanıyan İninal, alışveriş konusunda da zengin seçeneklere sahip. İninal kullanıcıları yenilenen sistem sayesinde kartlar arası para transferi, VİSA altyapısı bulunan tüm online ve fiziki mağazalarda ödeme yapabilecek. İninal’a gelen diğer yenilikler ise şöyle;  

  • İninal mobil ile artık çoklu hesap yönetimi sağlanabilecek. İninal kartı olsun ya da olmasın İninal kullanıcıları, tüm hesap ve kartlarını artık tek ana hesap altında kontrol edebilecek. Bu sayede bugüne kadar gerçekleştirilemeyen yönetim, ana hesap yapısı altında kolayca yönetebilecek.
  • Kullanıcılar hesap ve kartlarında sorun yaşamamak adına her bir kart ve hesabına özel olarak ad verebilecek.
  • Kullanıcıların İninal hesaplarına nakit yükleyebileceği ve kart satın alabileceği noktalar uygulama üzerinden görülebilecek. Mesafe ve ek ücretler konusunda gelişmiş destek alınabilecek ve noktalar filtrelenebilecek.
  • Tarih ve işlem türüne göre hesap hareketleri gelişmiş bir şekilde incelenebilecek.



İlgili uygulamalar

PAYLAŞ