iMessage Beeper olarak Android'e geliyor - Haberler - indir.com

iMessage Beeper olarak Android'e geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-26 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ortaya çıkan Beeper adlı bir uygulama ile Android platformu üzerinden iMessage kullanmak mümkün hale geliyor. Bu noktada internete sürekli bağlı bir Mac cihazı üzerinden köprü kurularak, Androd uygulamasında iMessage sohbetlerinizi yönetebiliyorsunuz. Apple’ın yaklaşık 1.5 milyar cihaz ekosisteminin popüler mesajlaşma servisi olan iMessage, yıllardır Apple’a özgü olarak biliniyor. Rakipleri pazarda daha başarılı bir konumda olsa da, iMessage, yeniliklerini sürdürerek pazarda kalmaya devam ediyor. Rakip şirketler ise iMessage rakip olarak uygulamalar sunmaya devam ediyorlar.

Henüz kapalı beta sürecinde olan Beeper adlı uygulama ile tüm sohbet platformlarını tek bir uygulama altında yönetmek mümkün oluyor.

Apple hisse senetleri tüm zamanların en yüksek seviyesinde kapandıApple hisse senetleri tüm zamanların en yüksek seviyesinde kapandı

Android üzerinden iMessage nasıl kullanılır?

Beeper uygulaması ile SMS, Telegram, WhatsApp, Slack, Twitter, Skype, iMessage, Discord, Instagram ve Facebook Messenger platformlarını kullanabilirsiniz. Kullanıcılar tüm mesaj uygualamlarını tek bir yerden yönetebiliyorlar. Matrix açık kaynak mesajlaşma protokolüne sahip olan Beeper uygulaması, iMessage erişimi sunmasıyla da dikkat çekiyor. Bu noktada WhatsApp Web gibi sürekli bağlı bir Mac cihazı gerekiyor. Mac üzerine kurulu Beeper uygulaması köprü görevi görüyoru ve diğer ekosisteme erişiyor.

Beeper uygulaması macOS, Linux, iOS ve Android platformları için geliştirliyor ve bir sürede daha kapalı beta sürecinde kalacak gibi duruyor. Ancak yakın zamanda geliştirmelerin sonlanması ve testlerin bitmesi ile beraber Beeper uygulamsının söz konusu platformlar için yayınlanması bekleniyor. iMessage tarafında nasıl bir deneyim sunacak şimdiden merak ediliyor.

 


Avrupa Birliği Apple, Facebook, Amazon ve Alphabet CEO'larını duruşmaya çağırdıAvrupa Birliği Apple, Facebook, Amazon ve Alphabet CEO'larını duruşmaya çağırdı
Apple A14'e rakip bir işlemci Samsung'dan geliyorApple A14'e rakip bir işlemci Samsung'dan geliyor

PAYLAŞ