İlk Ayında 400 Bin Fazla İndirilen Yerli Mobil Oyun Traffic Driver - Haberler - indir.com

İlk Ayında 400 Bin Fazla İndirilen Yerli Mobil Oyun Traffic Driver

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 13:51:09
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Yerli mobil oyun Traffic Driver, kullanıcılardan çıktığı günden beri gördüğü yoğun ilgi ile indirilme sayısında 400 bini aştı.

Teknolojinin gelişmesiyle, kullandığımız her şeyi telefonlar sayesinde cebimizde taşıma imkanı yakalıyoruz. Durum böyle olunca, oyun tutkunları da mobil oyunlara yöneliyor ve sevdikleri oyunları her yerde oynayabilme fırsatını yakalıyor. Mobil oyunlara olan ilgi böylesine artmışken, mobil oyunlarda da artış görülüyor. Bu ilginin artması, Türkiye'nin de bu işe yönelmesine ortam sağladı ve yerli üretimlerde artış görüldü. Bu yerli üretimlerden bir tanesi de, neredeyse herkesin tanıdığı Traffic Driver. Herkesin tanıdığı diyebiliriz çünkü; Traffic Driver çıktığı günden bu yana, indirilme sayısında 400 bini gördü.

Zuuks tarafından 1 Temmuz tarihinde yayınlanan mobil oyun Traffic Driver'ın, Zuuks'un paylaştığı bilgiye göre 400 bin indirilmeye ulaştığı öğrenildi. Yarış oyunları tutkunlarının oyundan fazlasıyla memnun kaldığı, indirilme sayısından da anlaşılıyor. Traffic Driver iOS cihazlarda 172 bin 213 indirilmeye, Androidlerde ise 276 bin 95 indirilme sayısına ulaştı. Oyun Cem Kılıç ve Ümit Erdim gibi ünlü youtuberların incelemelerine de konu olarak, onlar tarafından da desteklendi. Bu kadar sık tanıtımının yapılması da, oyunun bir süre daha gündemde kalacağını ve böylece indirilme sayısının da artacağını gösteriyor. Oyunun ilk versiyonu Ağustos 2014'te çıkmıştı. Fakat adını duyurması, 2015'te Zuuks'un şirketleşmesi ile oldu. Şirketleşmeden sonra oyunun yayınlanmasının ardından mobil mağazalarda indirme oranı artış gösterdi. Bu ilgi üzerine, otomobil sürme ve park etme simülasyonlarına yoğunlaşıldı. Bu çalışmaların ardından Zuuks, Android'te 17 milyon, iOS'ta ise 2 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurmuştu.

Oyunun yerli yapım olması, Türkiye'den gelen ilginin de fazla olmasını sağlıyor. Şu an 400 binden sonra ulaşılmak istenen hedef 500 bin. Ekibin şu an ki en popüler oyunu ise 6 milyon indirilmeye sahip olan City Driving.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ