İki Renkli Bulmaca Oyunu: BiColor (Video) - Haberler - indir.com

İki Renkli Bulmaca Oyunu: BiColor (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Mobil oyun ve uygulama geliştiricisi 1Button girişimi tarafından hazırlanmış olan BiColor, iki renkli arayüze sahip ve oldukça eğlenceli bir mobil bulmaca oyunudur.

Oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip olan oyunda silici olarak kullanacağınız rengin dışındaki diğer renge sahip olan blokların üzerinden geçerek ekranı temizlemeye çalışacaksınız. Sınırlı sayıda hamlenizin bulunduğu oyundaki hamle sayılarınızı ise silici blok üzerine görebilir ve bu sayı kadar hareket edebileceğiniz gibi hamle sayınız bittiğinde ise oyun sonlanmaktadır.

BiColor

Silici blok dışında çoğaltıcı bloklarında yer aldığı oyunda, bu blokları silici bloktan önce kullanarak üzerinde yazan sayı kadar çevresine blok eklemeniz ve sonrasında ise silici bloğunuzu kullanarak üzerlerinden geçmeniz gerekiyor.

Sarı, kırmızı, mavi ve yeşil renk tonlarında tasarlanmış oyunda toplamda 225 bulmaca bulabilecek, doğru stratejiler geliştirerek hamlelerinizi doğru bir şekilde yapmanız durumunda oyunun kazananı siz olabileceksiniz.

Sizi uzun bir süre ekran başında tutacak olan BiColor oyununu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

BiColor Oynanış Videosu


PAYLAŞ