Huawei'nin yeni nesil akıllı saati WATCH GT 2 Türkiye’de satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Huawei'nin yeni nesil akıllı saati WATCH GT 2 Türkiye’de satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-31 20:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üretici marka Huawei’nin sadece akıllı telefon değil yeni giyilebilir teknolojiye yönelik ürünlerini görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketin yeni akıllı saat modeli olan Watch GT 2 Türkiye’de satışa sunuldu. Düşük güç tüketimi ve güçlü işlemcisi olan Kirin A1 ile iyi bir performans vadeden bu yeni model Avrupa ülkelerinden sonra nihayet ülkemiz kullanıcıları ile buluşuyor. Bu yeni Huawei Watch GT 2’nin 46 mm versiyonu Türkiye’de satışa çıktı. Yeni model 3 boyutlu cam tasarımı ve daha geniş ve sınırsız ekran yapısı ile dikkat çekiyor. Sahip olduğu şık tasarımın yanı sıra sağlık uygulamaları ve çeşitli spor modları ile cihaz donanım anlamında da oldukça yetenekli olarak karşımıza çıkıyor.

Huawei Watch GT 2 Türkiye’de Satışa Çıktı

Klasik ve Moderni Buluşturan Akıllı Saat Huawei Watch 2!Klasik ve Moderni Buluşturan Akıllı Saat Huawei Watch 2!

Spor meraklıları için de oldukça profesyonel olan bu model spor veri izleme için iyi bir deneyim sunuyor. Bluetooth bağlantısı ile akıllı telefonlara bağlantı kuran model 150 metreye kadar Bluetooth desteği sunuyor. Saat üzerinden rehber kontrolü gibi iletişim detaylarını görebilecek ve kolay bir şekilde arama gerçekleştirebileceksiniz. Ayrıca içerisinde 500 müzik barındırabilecek bir depolama alanına da sahip durumda. Model içerisinde sekiz açık hava sporu olan bisiklet, yürüyüş, koşu ve kapalı spor aktiviteleri dahil olmak üzere birçok spor modu barındırıyor. Watch GT 2 ile spor analizi ve egzersiz sırasındaki durumlar hakkında tavsiyeler sunabiliyor.

Diğer yandan Watch GT 2 modeli ile kalp atış hızı kontrolü ve ölçümleri yapabiliyorsunuz. Huawei sağlık uygulaması ile entegre olan saatte çeşitli sağlık ölçümleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Nabız takibi haricinde uyku analizi ve takiplerde gerçekleştirebiliyorsunuz. Huawei AI teknolojisi ile uyku iyileştirme önerileri ve hizmeti almanız mümkün oluyor. İşlemci tarafında Kirin A1 kullanılan bu modelde batarya ömrü için iyileştirmeler de yapılmış durumda. Düşük güç tüketimi ve yüksek bir performans bu yeni işlemci ile vadediliyor. 454x454 piksel LCD bir 1.39 inçlik ekran ile gelen model AMOLED ve HD panele sahip durumda. Huawei’nin bu yeni Watch GT 2 modeli spor ve klasik kordon seçenekleri ile ülkemizde 1499 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu.


Huawei Watch GT Türkiye'de satışa çıktıHuawei Watch GT Türkiye'de satışa çıktı
Huawei Watch GT 2 özellikleriHuawei Watch GT 2 özellikleri

PAYLAŞ