Huawei Watch GT 2E Türkiye’de satışa çıktı - Haberler - indir.com

Huawei Watch GT 2E Türkiye’de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-09 14:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin son nesil Huawei P40 ailesi ile beraber resmi olarak tanıtılan Huawei Watch GT 2E serisi Türkiye’de satışa sunuldu. Şirketin alışık olunan yuvarlak gövdeli saat tasarımına sahip olan bu model genel anlamda spor bir tasarım çizgisine sahip durumda. Huawei Watch GT 2E modeli kısa bir süre önce şirketin resmi internet sitesi üzerindeki yerini aldı. Modelin açıklanana göre Türkiye’de 1199 TL fiyat etiketi ile karşımıza geleceği belli oldu. İki farklı renk seçeneğine sahip olan bu model, Türkiye pazarında bu fiyatıyla geniş bir kitleye hitap edecek gibi duruyor. 46mm’lik gövde boyutu ile büyük bir akıllı saat modeli olan Watch GT 2E, üç farklı renkte kayış ile satın alınabiliyor. En uyumlu rengin ise kırmızı ve siyah uyumunun olduğu kırmızı lav seçeneği dikkatleri çekiyor.

Huawei Watch GT 2E, ülkemizde satışa çıktı

Huawei P40 mikrofon haline geliyorHuawei P40 mikrofon haline geliyor

Gelişmiş bir akıllı saat olarak karşımıza çıkan bu modeli teknik özelliklerine bakacak olursak 1.39 inç büyüklüğünde 454x454 piksel AMOLED ekran yer alıyor. 455 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olan bu model 14 güne kadar pil ömrü sunabiliyor. 25 gram ağırlığa sahip olan cihaz 53 x 10.8 x 46.8 mm boyutlara sahip durumda. Bağlantı noktasında Bluetooth 5.1 kullanan model Android ve iOS cihazlarda kullanılabiliyor. 16 MB RAM belleğine sahip cihazda 4 GB depolama alanı bulunuyor.

Bu depolama alanına müziklerinizi dahil edebiliyorken, modelin 50 metre derine inebildiğini ve 100 farklı sporu algılayabildiğini belirtelim. Huawei Watch GT2 modelinin aktivite noktasında oldukça detaylı olduğunu belirtelim. Bakalım model sağlamış olduğu özellikler ile ülkemizde ne derece ilgi görecek, ilerleyen günlerde göreceğiz. Şuan için bilinen detayların bunlar olduğunu belirtelim.


Huawei Watch'lar için HMS zorunluluğuHuawei Watch'lar için HMS zorunluluğu
Huawei Mate Xs, 8 Nisan'da satıştaHuawei Mate Xs, 8 Nisan'da satışta

PAYLAŞ