Huawei Türkiye'nin Ülkemizdeki 2.Mağazası Belli Oldu - Haberler - indir.com

Huawei Türkiye'nin Ülkemizdeki 2.Mağazası Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-28 17:36:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji markası Huawei’nin ülkemizdeki faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor. Ülkemizde markanın açacağı ikinci mağazanın açılış tarihi netleşti. İlk mağazasını İzmir’de açan şirket, ikinci mağazasını ise İstanbul İstinye Park’ta açacak. Mağazanın hizmete başlayacağı tarihin ise 6 Nisan olduğu ifade ediliyor. Önümüzdeki hafta ile beraber kullanıcılara sunacağı yeni mağazada birçok indirim ve fırsat kullanıcıları bekliyor olacak. Huawei ürünlerinde yüzde 20 seviyelerinde indirim ve birçok sürpriz hediye fırsatı olacak. Henüz kısa süre önce Paris’te gerçekleşen etkinlik ile beraber yeni Huawei P30 ve P30 Pro modellerini tanıtan markanın bu yeni cihazlarında indirim bulunmayacak. Ancak Huawei P30 ve P30 Pro alan kullanıcılara yeni Huawei Watch GT ve 3 ay ekran garantisi hediye edilecek.

Huawei’den Ülkemizde 2. Mağaza Geliyor

Huawei’den dizüstü bilgisayarları bile şart edecek 40W gücüne sahip powerbankHuawei’den dizüstü bilgisayarları bile şart edecek 40W gücüne sahip powerbank

Büyük indirim ve fırsatların olacağı yeni mağazanın İstanbul’da açılacağını ve 6 Nisan tarihinde hizmet vermeye başlayacağını belirttik. Şirketin son tanıtmış olduğu Huawei P30 Pro modeline dair detaylardan bahsedecek olursak cihaz kamera yetenekleri ile ön plana çıkıyor. DxoMark tarafından en iyi kamera olarak gösterilen bu model 5x optik zoom gerçekleştirebiliyor. P30 Pro modeli ise 5x optik zoom haricinde 10x kayıpsız ve 50x ise dijital zoom yapabiliyor. Daha iyi bir derinlik algılama için ToF sensörüne de sahip olan bu cihaz çok iyi bir derinlik hesaplaması gerçekleştirebiliyor.

Düşük ışıkta başarılı kareler çekebilen bu modelin ISO değeri 409.600 seviyelerine kadar açılabiliyor. Sizlerde 6 Nisan tarihinde İstanbul İstinye Park’ta hizmete geçecek olan Huawei mağazasına giderek gerçekleştirilecek olan indirim ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Huawei ve Xiaomi gibi Çin’in önde gelen isimleri ülkemizde resmi faaliyetlerini arttırmaya devam ederken, ilerleyen dönemlerde bu söz konusu mağazaların artması bekleniyor.   


Huawei P30 Pro, DxOMark'ın en iyisi seçildiHuawei P30 Pro, DxOMark'ın en iyisi seçildi
Huawei'in yeni kablosuz kulaklığı FreeBuds Lite'ı tanıtıldıHuawei'in yeni kablosuz kulaklığı FreeBuds Lite'ı tanıtıldı

PAYLAŞ