Huawei TalkBand B6 dört renk seçeneğiyle geliyor - Haberler - indir.com

Huawei TalkBand B6 dört renk seçeneğiyle geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-27 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli olan akıllı cihaz üreticisi Huawei'nin geçtiğimiz günlerde sızdırılan yeni akıllı bileklik modeli TalkBand B6 hakkında detaylki bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı. Bir kaç gün önce Huawei şirketinin telefon görüşmeleri de yapılabilen yeni akıllı bileklik modeli (Bluetooth kulaklık) TalkBand B6 sızdırılmıştı. Video ve görselleri sızan cihazın, şimdi de renk seçenekleri ve teknik detayları ortaya çıktı.

Çelik kayışlı versiyonu da olacak

Huawei TalkBand 6 hakkında yapılan sızıntı kaynağı tarafından yayınlanan yeni fotoğraflar, TalkBand 6'nın dört renk seçeneğiyle geleceği hakkında bilgi veriyor. Söz konusu bu akıllı bilekliğin, çelik versiyona ek olarak bej deri versiyon, kırmızı ve siyah renkte iki silikon kayış versiyonu olacak. Konuyla ilgili olarak daha önceden yapılan sızıntıda çelik kayışlı model dışındakiler zaten ortaya çıkmıştı. Tüm bunlara ek olarak cihazın teknik detaylarına yönelik bazı bilgiler de paylaşıldı.

Huawei İngiltere’nin 5G altyapısından neden çıkarıldı?Huawei İngiltere’nin 5G altyapısından neden çıkarıldı?

Huawei TalkBand B6, 1.53 inç kavisli AMOLED ekran özelliğine sahip olacak. Dahili bir ses asistanı ve FIRSTBEAT profesyonel spor antrenörü de bulunacak olan cihaz, 24 saat kalp atış hızı ölçümü, SP02 ölçümü, uyku takibi, uygulama bildirimleri ve daha fazla özellik sunacak. TalkBand B6'nın daha iyi Bluetooth bağlantısı ve daha iyi güç yönetimi için, Huawei'nin TWS kulaklıkları ve akıllı saatleriyle birlikte sunduğu Kirin A1 yongasına da sahip olacağını belirtelim. Bluetooth 5.2 ve hızlı şarj ile 4 saate kadar konuşma süresi sunan Huawei TalkBand B6'nın fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi mevcut değil.


Huawei Mate 40'ın yeni görüntüleri ortaya çıktıHuawei Mate 40'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı
Huawei MateBook X Pro Türkiye’de satışa çıktıHuawei MateBook X Pro Türkiye’de satışa çıktı
Huawei P40 gece çekimi modu ile geceleri aydınlatacakHuawei P40 gece çekimi modu ile geceleri aydınlatacak

PAYLAŞ