Huawei Matebook X Pro Türkiye sürpriziyle tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Huawei Matebook X Pro Türkiye sürpriziyle tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-21 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üreticisi Huawei’nin yeni üst seviye dizüstü bilgisayar modeli olan MateBook X Pro 2021 cihazı Türkiye’de satışa sunuldu. Özellikleri ile birçok kullanıcının beklentilerini karşılayacak olan bu dizüstü bilgisayar modeli, fiyatı ile de cepleri yakacak. Huawei’nni hafif, sadece ve şık tasarım yapısı ile güçlü bir donanım özelliğini bir araya getiren yeni dizüstü bilgisayar cihazı Huawei MateBook X Pro 2021, hafif olmayan fiyatı ile Türkiye’de satışa çıktı. 3K ekran çözünürlüğüne sahip olan bu modelde 11.nesil Intel Core işlemci güç verirken, bu sayede oldukça yüksek bir performansı taşınabilir bir yapıda sunmayı başarıyor.

Oldukça ince çerçevelere sahip olan modelde yüzde 91 gibi bir ekran/gövde oranı bulunurken, MateBook X Pro 2021, 2:3 formatında LTPS ekranda 3K çözünürlük sunuyor. Çok noktalı dokunmatik kontrol desteğine de sahip olan bu ekran, üç parmak kaydırarak ekran görüntüsü alma özelliği sayesinde bir akıllı telefon kadar kolaylık sağlıyor.

Huawei daha güçlü bataryalar üretecekHuawei daha güçlü bataryalar üretecek

Huawei MateBook X Pro 2021, üst seviye özellikleriyle satışa sunuldu

MateBook X Pro 2021’in 11.nesil Intel Core i7 işlemci modeli bulunuyor. 16 GB LPDDR4x RAM ile gelen bu modelde 512 GB ve 1 TB dahili depolama versiyonuları bulunuyor. Huawei tarafından belirtilene göre MateBook X Pro 2021, Shark Fin çift fan tasarımı ve hava soğutmalı ultra ince VC teknolojisi ile güçlü bir donanımı oldukça kolay soğutabiliyor. Yeni nesil Wi-Fi 6 teknolojisine sahip olan MateBook X Pro 2021, yeni nesil kablosuz teknolojileri güçlü donanımı ile birleştiriyor.

Modelin dokunmatik yüzeyinde tam titreşimli bir geri bildirim efekti bulunuyor. Dört hoparlöre sahip olan MateBook X Pro 2021, 512 GB dahili depolama versiyon için 17.999 TL ve 1 TB depolama için ise 18.999 TL fiyat etiketine sahip olacak.


Huawei P50 küresel pazarda satışa çıkmayabilirHuawei P50 küresel pazarda satışa çıkmayabilir
Huawei elektrikli aracı Cyrus Smart Selection SF5'i duyurduHuawei elektrikli aracı Cyrus Smart Selection SF5'i duyurdu

PAYLAŞ