Huawei FreeBuds Studio Türkiye’de satışa çıktı - Haberler - indir.com

Huawei FreeBuds Studio Türkiye’de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-06 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Apple’ın AirPods Max modelini pazara sunmasının ardından Çinli şirket Huawei’den rekabet edecek seviyedeki benzer Huawei FreeBuds Studio modeli 3499 TL fiyat etiketi ile Türkiye pazarında satışa sunuldu. Huawei şirketinin sahip olduğu ilk kulaküstü kulaklık modeli olan FreeBuds Studio ülkemizde satışa çıktı. Huawei FreeBuds Studio’nun sahip olduğu yeteneklere bakacak olursak, modelde akıllı aktif gürültü engelleme teknolojisi ve yüksek ses kalitesi ile Apple’ın AirPods Max modeline rakip olduğunu görüyoruz. AirPods Max modeli ise 5499 TL’ye satıldığı için yüksek fiyatından ötürü eleştirildiğini görüyoruz.

FreeBuds Studio’nun sahip olduğu en önemli özellik ise akıllı gürültü engelleme özelliği oluyor. 8 adet mikrofon ile ortam sesi dinleniyor ve yapay zeka ise ortamdaki gürültüleri tespit ederek buna zıt frekanslar üretiyor. Bulunduğunuz ortamdaki gürültü engellenmiş oluyor.

Huawei Kirin 9010 yoldaHuawei Kirin 9010 yolda

Huawei FreeBuds Studio, Türkiye’de satışa çıktı

Gürültü engelleme tarafında farklı modlara da sahip olan bu cihaz çok gürültülü bir uçak yada trende iken, kulaklıklar otomatik olarak Ultra Mod’a geçiyor. Restorant ve kafe gibi yerler de ise Genel Mod devrede oluyor. Ayrıca kütüphane ve ofis gibi alanlarda ise yine bir başka mod olan Rahat Mod aktif oluyor. Ayrıca ses modu, çevresel gürültüyü azaltırken, yanınızdaki insanın konuşmasını duyabiliyorsunuz. Mikrofon tarafında ise çağrılar için 6 farklı mikrofon yer alıyor. Arka plan gürültüsünü devre dışı bırakıp konuşma sesini temiz bir şekilde karşıya aktarılmış oluyor. Huawei’nin resmi sitedeki bilgilerine göre müzik dinlemede yüksek performansa sahip olan bu kulaklıkta 4 katmanlı 40 mm polimer diyaframa sahip olduğu söyleniyor. 4-48 kHz arasında geniş bir frekans desteğine sahip olan kulaklık ses aktarımı esnasında ise ses hasarını gidermek için yüksek çözünürlüklü codec olan L2HC’yi kullanıyorç.

Kodlama ve iletim noktasında kalite kaybı etkili bir şekilde azaltılırken, yüksek kaliteli müzik doygunluğu ve parlaklığı ise kullanıcıların yüksek kaliteli müzik deneyimi yaşamasını sağlıyor. Çift antenli tasarıma sahip olan kulaklık geniş bir kapsama alanı sağlayabiliyor. Ayrıca kulaklıkta oyunlar için düşük gecikme modu da yer alırken, ses kalitesi biraz düşürülerek gecikme düşürülmüş oluyor. FreeBuds Studio modeli aynı anda iki cihaza bağlanabilirken, cihazın sağ tarafı dokunmatik kontrole sahip olurken, dokunarak aşağı ve yukarı kaydırmalar yaparak müziği ve sesi kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca kulaklığı kafanızdan kaldırdığınız zaman müzik duruyor ve taktığınızda ise devam ediyor. Tam dolu bir şarj ile 24 saat aktif gürültü engelleme ile ise 20 saate kadar müzik dinleme imkanı tanıyor.


Huawei Tencent oyunlarını App Gallery’den önce kaldırdı, sonra geri yüklediHuawei Tencent oyunlarını App Gallery’den önce kaldırdı, sonra geri yükledi
Huawei 135W'luk hızlı şarj sertifikası aldıHuawei 135W'luk hızlı şarj sertifikası aldı

PAYLAŞ