Huawei FreeBuds Studio raflarda yerini alıyor - Haberler - indir.com

Huawei FreeBuds Studio raflarda yerini alıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-11 21:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz ay tanıtımı yapılan ve birçok kullanıcının merak ve büyük heyecan ile beklediği Huawei FreeBuds Studio ve Eyewear 2 modelleri Türkiye pazarına da giriş yaptı.

Huawei FreeBuds Studio ve Eyewear II satışa sunuldu

Huawei Mate 40 ailesinin tanıtıldığı etkinlikte hem kablosuz kulaklık hem de akıllı gözlük ürünlerini tanıtan şirket, bugünden itibaren yeni çıkarılan aksesuar ürünlerini ülkemizde satışa sunarak kullanıcılarla buluşturdu.

Müşteri memnuniyetinde Huawei, Türkiye'de lider olduMüşteri memnuniyetinde Huawei, Türkiye'de lider oldu

7 mm gövde kalınlığı ile dikkat çeken Huawei FreeBuds Studio, zarif tasarımı ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. 4 katmanlı diyaframa sahip sürücüler ile karşımıza çıkan model, 24bit/96kHz ses kalitesi sayesinde müzik zevkini artırıyor.

6 adet mikrofondan oluşan bir sistem sayesinde telefon görüşmelerini en üst düzeye çıkaran Çinli firma Huawei, aktif olarak gürültü engelleme sisteminin 40dB seviyesine kadar iyi performans sergilediğini ifade etti. Dual-device Connection özelliği sayesinde aynı anda birden fazla farklı cihaza bağlanabilen model Windows ve iOS işletim sistemlerini de destekliyor.

İlk nesle göre daha iyi oyun, müzik ve TV performansı sergileyen Huawei Eyewear 2 modeli titanyum alaşımlı gövdeye sahip. Ayarlanabilir ses teknolojisi ile birlikte ortam sesini otomatik olarak azaltabilen aksesuar, gözlük sapı üzerinden kontrol imkanı sunuyor.

Tek dolum şarj ile yaklaşık 5 saat kullanım vadeden akıllı gözlük, kablosuz şarj ve NFC ödeme teknolojilerine sahip. 85 mAh batarya kapasitesine sahip olan aksesuar, IP54 sertifikasına sahip olarak geliyor.

FreeBuds Studio 3.999 Türk Lirası, Eyewear 2 modeli ise 4.999 Türk Lirası fiyat etiketi ile ülkemizde satışa sunuldu.



PAYLAŞ