Huawei dünyadaki en büyük mağazasını açtı - Haberler - indir.com

Huawei dünyadaki en büyük mağazasını açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-24 18:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji ve akıllı telefon üreticisi Huawei, dünyanın en büyük mağazasını Çin’in Şangay kentinde yer alan Nanjing East bölgesinde açtı. Oldukça şık mimariye sahip olan ve 3 kata sahip bu bina yaklaşık olarak 5000 metre karelik büyüklüğü ile dikkat çekiyor. Akıllı telefon üretmenin yanı sıra dünyanın en büyük telekomünikasyon ağı ekipmanı üreticisi olan Çin merkezli şirket Huawei, koronavirüs sebebiyle birçok noktadaki mağazasını geçici olarak kapatan rakiplerine karşılık 5000 metrekarelik dünyadaki en büyük mağazasını açmayı başardı. Çin’in Şangay kentinin Nanjing East bölgesine inşa edilen bu mağaza, Huawei’nin dünyadaki en büyük mağazası olarak ifade ediliyor. Tam bir ürün yelpazesi sunmayı başaran mağaza etkileyici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Huawei dünyanın en büyük mağazasını açtı

Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 20 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 20 Pro özellikleri ve fiyatı

Mimari noktada oldukça estetik ve etkileyici duran bu üç katlı bina, yaklaşık olarak 5000 metre karelik bir alanda bulunuyor. Akıllı telefon, tablet, akıllı saat ve bilgisayarlar başta olarak diğer kategoriler ile beraber 500’den fazla ürüne ev sahipliği yapmayı başarıyor. 10 dilde desteği bulunan ve 200’den fazla müşteri danışmanı barındıran mağazanın birinci katında, kullanıcıların ellerine alarak keşfetmeleri sağlanan 23 ürün deneyimi tablosu ve 12 vitrine sahip ürün deneyim bölgeleri bulunuyor. İkinci kat ise Huawei’nin akıllı yaşam ürünlerine sahip durumda. Beş büyük bölgeye sahip olan bu kat her türlü akıllı rünü ile akıllı ev ekosistemi deneyimi sunabiliyor.

Çinli dev şirketin bu devasa mağazası ile müşterilerin tam olarak Huawei dünyasına davet edilmesi sağlanıyor. Diğer mağazalarda olduğu gibi ziyaretçilerin yeni ürünlerini test etmelerini, uzmanlarla konuşmalarını ve cihazlarda kullanılan en yenilikçi teknolojik çözümlerin nasıl çalıştığını ise sağlanabiliyor. Mart 2019’da ABD tarafından ticari kara listeye alınan Huawei, bu engellemelere rağmen büyümesini ve gelişmesini sürdürüyor.


Huawei 30 Lite'ın tasarımı gün yüzüne çıktıHuawei 30 Lite'ın tasarımı gün yüzüne çıktı
Huawei ve Xiaomi gelecekte UTG teknolojisini kullanabilirHuawei ve Xiaomi gelecekte UTG teknolojisini kullanabilir

PAYLAŞ