Huawei Band 3 Pro ve Band 3e Saatleri Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Huawei Band 3 Pro ve Band 3e Saatleri Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-13 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Huawei Watch GT modelinden sonra Huawei cephesinden yeni akıllı saat modelleri görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirket yeni Band 3 Pro ve Band 3e modellerini bu seriye ekledi. Giyilebilir teknolojisindeki rekabet hızla devam ederken akıllı saat pazarında sadece Apple ve Samsung değil artık diğer isimleri de görmeye devam ediyoruz. Akıllı telefon pazarında sergilemiş olduğu yükseliş sonrasında şimdi ise Çinli isim Huawei akıllı saat alanına yeni cihazlarını eklemeye devam ediyor. Baktığımız zaman Band 3 Pro modelinde 0.95 inçlik AMOLED 2.D kavisli bir dokunmatik panel bulunuyor. Ayrıca cihazda ana sayfa butonu ile beraber nabız takibi özellikleri de yer alıyor.

Yeni Band 3 Pro ve Band 3e

Huawei Nova 4e Özellikleri SızdırıldıHuawei Nova 4e Özellikleri Sızdırıldı

Band 3e cephesine gelecek olursak ise 0.5 inçlik POLED bir ekran paneli bulunuyor. 6 yönlü sensöre sahip olan bu model sensörleri sayesinde mesafe tahmini, adım, koşma tespiti ve yerle temas gibi çeşitli bilgileri kullanıcılara sunabiliyor. Ayrıca ayak modu ile Band 3e’yi ayakkabınızda kullanmanız da mümkün oluyor. Band 3e’de Bluetooth 4.2 LE teknolojisi yer alırken iOS 9 ve Android 4.4 sonrası için kullanılabilir oluyor. Antreman, uyku takibi ve adım sayacı gibi özellikler de bulunuyor. Arama ve mesajları bildirim ile bildirebilen cihaz 77mAh’lik bataryası ile 21 günlük bekleme ve 14 günlük ise kullanım ömrü sunuyor.

Huawei Band 3 Pro’da 100 mAh batarya ile beraber Apollo 3 mikro işlemci bulunurken 384 KB RAM yer alıyor ve 16 MB flash hafıza ile geliyor. Kızılötesi dedöktürün yanı sıra 7 saat kesintisiz GPS kullanımı sunabiliyor. Modellerin henüz fiyatları belli olmazken, ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli olmuş değil. Bakalım bu modeller ne derece ilgi görecek göreceğiz.


Tanıtılmayan Huawei P30 Lite satışta!Tanıtılmayan Huawei P30 Lite satışta!
Huawei Kendi İşletim Sistemini Geliştirdiğini DuyurduHuawei Kendi İşletim Sistemini Geliştirdiğini Duyurdu

PAYLAŞ