Honor 10 Lite Segment Devi Özçekim Kamerasıyla Sadece 1399 TL'ye A101'de! - Haberler - indir.com

Honor 10 Lite Segment Devi Özçekim Kamerasıyla Sadece 1399 TL'ye A101'de!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-02 16:00:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz gibi A101 sene içerisinde düzenlediği çeşitli kampanyalarla alıcıların teknolojik ürün ve aksesuarlara olan erişimini daha arttırmayı hedefleyerek, özellikleriyle öne çıkan aksesuar, telefon ve televizyonları uygun fiyatlarla alıcıya çıkarıyor. Yeni bir kampanya ile kapılarını açmak için hazırlanan A101 yapay zeka destekli ön kamerasıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran Honor 10 Lite uygun fiyatıyla alıcısıyla buluşturacak!

Pazara giriş yaptığını günden beri adından sıklıkla söz ettiren Honor, Çinli teknoloji devi Huawei’nin fiyat performans dengesinde ürünleri pazara sunduğu bir yan marka olan Honor ürünleri Huawei garanti kapsamındadır. Geçleri teknolojiyle buluşturmak sloganıyla yola çıkan markanın geçen sene pazara çıkardığı Honor 10 Lite modeli orta segment bir Android cihaz olmasına rağmen, üst segment kamerasıyla da tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Bütçe dostu Honor Play 3 özellikleri ve fiyatıBütçe dostu Honor Play 3 özellikleri ve fiyatı

Honor 10 Lite özellikleri

Huawei Honor 10, Avrupa'da Çerez Gibi Sattı

6.21 inç ekran boyutuna sahip olan Honor 10 Lite, 2340 X 1080 piksel ekran çözünürlüğüne ve FHD+ ekran teknolojisine sahip. Gücünü Kirin 710 işlemci yongasından alan Honor 10 Lite, 4 GB ve 6 GB RAM desteği olmak üzere iki farklı versiyona sahip. 64 GB ve 128 GB dahili depolama seçenekleriyle de oldukça dengeli bir performans sunan Honor 10 Lite, sahip olduğu özelliklerle oyun tutkunlarına da hitap ediyor. GPU Turbo desteğine sahip olan Honor 10 Lite, yüksek sistem gereksinimleri sunan mobil oyunları kaldırabilme desteğine sahip.

Arka kasasında ikili kamera sistemi bulunan Honor 10 Lite, 13 Megapiksel çözünürlükte bir ana kameraya ve 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir sensöre sahip. Ön ekranında ise 24 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir selfie kamerasına sahip olan Honor 10 Lite kullanıcılarına hem ön kamerasında, hem de arka kamerasında yapay zeka desteği sunuyor. Bu sayede fotoğraf fotoğrafların çekim alanına uygun tonlama ayarları otomatik olarak dengelenebiliyor ve buda kullanıcılara kompozisyonu güçlü fotoğraflar da elde edebilme imkanı tanıyor.

Honor 10'a kamera ve GPU Turbogüncellemesi geliyor

Son derece şık bir tasarıma sahip olan Honor 10 Lite’ın parmak izi sensörüde cihazın arka panelinde yer alıyor. 3.400 mAh’lık güçlü batarya kapasitesine sahip olan cihaz kutusundan Android 9 Pie tabanlı olarak çıkıyor. Siyah, beyaz, mavi ve kırmızı olmak üzere 4 farklı renk seçeneğine sahip olan Honor 10 Lite, 3 Ekim Perşembe günü A101 mağazalarında 1.399 TL’den alıcılarıyla buluşacak!


Yapay zeka Destekli Honor 20 Türkiye'deYapay zeka Destekli Honor 20 Türkiye'de
A101'lerde telefon aksesuarları haftasıA101'lerde telefon aksesuarları haftası

PAYLAŞ