Hitman GO, Android'e Geldi (Video) - Haberler - indir.com

Hitman GO, Android'e Geldi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen Nisan ayında iOS platformunda yayınlandığını yaptığımız haberle duyurduğumuz sıra tabanlı strateji ve bulmaca oyunu Hitman GO, bugün itibariyle Android kullanıcılarının indirmesine sunuldu.

Ölçekli model tarzında hazırlanmış muhteşem görselleriyle dikkat çeken ve strateji unsurlarının ön planda olduğu yapımda temel amacınız; doğru stratejiyi belirleyerek ilerlemek ve ajanlık becerilerinizi kullanarak düşmanlardan gizlenmek olacak.

Hitman GO

Ajan 47 adlı bir karakteri kontrol edeceğiniz oyun Unity grafik motoruyla geliştirilmiş, hafif ton müzikleriyle oyuncusunu sıkmayan bir yapıda tasarlanmış, Türkçe dil desteği ve tek bir dokunuşla rahatlıkla kontrol edilebilir oyun kontrollerine sahip.

Strateji ve ajanlık yeteneklerinizi kullanarak birbirinden zorlu bulmacaları çözmek için çaba göstermeniz gereken Hitman GO hem Android hem de iOS platformunda 10.49 TL fiyat etiketiyle oyunculara sunuluyor.

Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyuna aşağıdaki bağlantılar üzerinden ulaşabileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Hitman GO Tanıtım Videosu


PAYLAŞ