Hisense dünyanın ilk elektronik mürekkep ekranlı telefonunu tanıttı - Haberler - indir.com

Hisense dünyanın ilk elektronik mürekkep ekranlı telefonunu tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-23 23:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji pazarında televizyon gibi ürünler ile daha çok bilinen şirket Hisense, dünyanın ilk 5G teknolojisine sahip elektronik mürekkep ekranlı akıllı telefon modeli A7 5G modelini duyurdu. Bu modelin çalışma sistemi geleneksel ekranlardan farklı olan bir ekrana sahip olarak gelen model arka plan ışığına gerek duymadan çalışıyor. Çin pazarına özel olarak üretilen bu telefonun fiyatı ise oldukça yüksek olarak dikkat çekiyor. Çin merkezli üretici marka olan Hisense, dünyanın ilk 5G teknolojisine sahip olan elektronik mürekkep ekranlı modelini duyurmuş oldu. A7 5G olarak adlandırılan bu model LCD, LED ve AMOLED ekranlardan farklı olarak geliyor ve sadece Çin için üretilen modellerde yer alacak gibi duruyor.

A7 5G modeli 6.7 inç büyüklüğünde 330 ppi parlaklık sunan bir ekran olarak karşımıza çıkıyor. Bu ekranda düz paneller gibi değil ışık kağıtta olduğu gibi yansıtılıyor. Bu sayede ise arka plan ışığına ihtiyaç duyulmuyor ve bugüne kadar piyasaya sunulmuş e-koyucu ürünlerde bu ekran teknolojisinin olduğunu belirtelim.

Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno Pro 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno Pro 5G özellikleri ve fiyatı

Hisense A7 5G, görünümü ile dikkat çekiyor

Dünyanın ilk 5G desteğine sahip elektronik mürekkep ekranlı akıllı telefonu olan UNISOC Tiger T7510 işlemcisinden gücünü alan cihazda 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama yer alıyor. Tek bir arka kamera ile gelen cihazın üzerinde bir adet ön kamera yer alırken 4770 mAh pil  bulunuyor. 18 watt hızlı şarj desteğine sahip olan cihaz Android 10 ile kutu içinden çıkıyor.

  • Ekran: 6,7 inç büyüklüğünde elektronik mürekkep ekran, 300 ppi
  • İşlemci: UNISOC Tiger T7510
  • RAM: 6 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Batarya: 4.770 mAh (18 watt hızlı şarj desteği)
  • İşletim Sistemi: Android 10

Söz konusu model Çin’de 305 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkıyor.


Samsung Galaxy A32 5G hakkında yeni bilgiler geldiSamsung Galaxy A32 5G hakkında yeni bilgiler geldi
Galaxy A50 ve A90 5G One UI 2.5 güncellemesi aldıGalaxy A50 ve A90 5G One UI 2.5 güncellemesi aldı

PAYLAŞ