Helikopter Simülasyon Oyunu Apache 3D Sim (Video) - Haberler - indir.com

Helikopter Simülasyon Oyunu Apache 3D Sim (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Gerçekçi tasarlanmış üç boyutlu yapısıyla öne çıkan Apache 3D Sim, mobil cihazlarınız üzerinde heyecanlı bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz bir helikopter simülasyon oyunudur.

Gökyüzünde serbest uçuş yapabileceğiniz gibi aynı zamanda size verilen görevleri yerine getirmek için düşmanlar ile havada savaşabileceğiniz oyunda AH-64 tipi Apache saldırı helikopterini yöneterek gökyüzünün hakimi olmak için mücadele edeceksiniz.

Apache 3D Sim oyunu

Kaliteli grafiklerin yanı sıra gerçekçi fizik hesaplamaları sayesinde son derece eğlenceli bir savaş oyunu deneyimi yaşayabileceğiniz yapımda ayrıca düşmanlarınıza saldırmak için m230 ağır makineli tüfek, birbirinden güçlü roketler ve kızıl ötesi görüş sistemini de bulabilirsiniz. 

Hem gece hem de gündüz görevlerine çıkacağınız oyunda helikopterin kokpitini farklı kamera açılarıyla tüm detaylarına kadar görüntüleyebilir ve dilediğiniz kamera açısını kullanarak oyunu oynayabilirsiniz.

iOS ve Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyun için yayınlanan Apache 3D Sim Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Apache 3D Sim Tanıtım Videosu


PAYLAŞ