Google'un Hayat Kurtaran 7 Uygulaması - Haberler - indir.com

Google'un Hayat Kurtaran 7 Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-01 19:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Her alanda karşımıza çıkan internet ve arama motoru devi olan Google’ın birçok faydalı servis ve uygulaması bulunuyor. Bu içerikler ile kullanıcılar her türlü ihtiyaç ve gereksinimlerini gideriyorlar. Bu noktada takvim, eposta, harita ve chat uygulama ve servislerine kadar birçok hizmeti Google cephesinden görmek mümkün oluyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Google’un kullanıcılara sunmuş olduğu en iyi 7 uygulama ve servisinden sizlere bahsedeceğiz. Gelin şimdi oldukça işlevsel Google’un yararlı servislerine bakalım.

Google Chrome, Canvas aracı nedir?Google Chrome, Canvas aracı nedir?

Tic Tac Toe

Canınızın sıkıldığı bir esnada Google’ın servislerinden yararlanabilirsiniz. Google arama motoruna Tic Tac Toe yazarak SOS’un XOX ile oynanan versiyonuyla karşılaşacaksınız. Oyunda X olarak O’lara karşı bir rekabete giriyorsunuz. Üç X veya O üst üste, çarpraz veya yan yana geldiği zaman oyun kazanılmış olunuyor. Dilerseniz oyunda zorluk derecesi de seçebiliyorsunuz.

Alarm

Google’da Timer şeklinde arama gerçekleştirdiğinizde, dilediğiniz zaman ayarı yapabileceğiniz bir alarm uygulaması sizleri karşılayacaktır. Alarm haricinde dilerseniz kronometre özelliğini de kullanabilirsiniz.

Google Allo

Google’ın bireysel asistan desteğine sahip olduğu mesajlaşma uygulaması Google Allo bulunuyor. Hem Android hem de iOS platformunda bulunan bu uygulama ile kolay bir şekilde mesajlaşabilir veya doodle ile sticker kullanımları yapabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın asistan ekranından mekan, konum veya arama işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Google Play Store'da Bağış İmkanı Başlıyor

Google Fonts

Google’ın open font servisi olan Google Fonts, daha çok grafik tasarım yapanların işine yarayacaktır. Bu servis üzerinde lisans sorunu olmadan dilediğiniz font kullanımını yapabilirsiniz.

Google Keep

Google’un hatırlatıcı ve not uygulaması olan Keep ile notlar alabilir ve kolay şekilde düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz liste ve hatırlatıcı özellikleri ile planlamalarınızı kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Uygulama hem Android hem de iOS platformunda bulunuyor.

Google Sky

300 milyar galaksi ve 30 milyar trilyon yıldızın olduğu evreni Google’un sanal teleskobu olan Google Sky ile izleyebilirsiniz.

Google Arts – Culture

Google’un bu servisi sayesinde kültür ve sanat aktiviteleri severler için birebir diyebiliriz. Bu noktada evinizi terketmeden çeşitli müze ve galerileri gezebilir ve dikkat ve ilham verici içeriklere Android ve iOS platformlu cihazlarınız üzerinden erişebilirsiniz.  


İlginç Google reklam hatası düzeltildi!İlginç Google reklam hatası düzeltildi!
Türkçe Google Asistan'ın, kullanabileceğiniz en iyi 10 özelliğiTürkçe Google Asistan'ın, kullanabileceğiniz en iyi 10 özelliği
iPhone modellerinde Google Fi'yi kullanmadan önce bilmeniz gerekenleriPhone modellerinde Google Fi'yi kullanmadan önce bilmeniz gerekenler

PAYLAŞ