Google’dan yeni kablosuz kulaklık müjdesi geldi - Haberler - indir.com

Google’dan yeni kablosuz kulaklık müjdesi geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-03 10:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider ismi Google, tüketicilerin kalbini fethetmek üzere hızla çalışmalara devam ediyor. Kısa bir süre sonra Google, Pixel 4, Pixel 4 XL, yeni Nest Mini akıllı hoparlör, Nest Wifi ve Pixelbook Go gibi ürünlerin yanı sıra aynı zamanda yeni bir kablosuz kulaklık da sunacak. Bildiğiniz üzere Google, ürettiği cihazları desteklemek adına yan ürünlerde üretmeyi ihmal etmiyor. Söz konusu bu kablosuz kulaklıkta bunlardan biri olarak karşımıza çıkacak. Geçmişe baktığımızda Google, 2017 yılı içerisinde ilk kablosuz kulaklık model olan Pixel Buds'ı tanıtmıştı. Tam olarak gerçek zamanlı olarak 40 dilde çeviri yapma özelliğine sahip olan bu kablosuz kulaklık, en büyük rakibi olarak karşımıza çıkan Apple AirPods karşısında pek de sanıldığı kadar beğenilmedi. 

Söz konusu bu kulaklık kablo ile kulaklık kısımlarını birbirine bağlayan bir tasarımı benimsemiş olup pek fazla da gündem de adından söz ettirmedi ve hatta çok fazla da satışı gerçekleşmedi. Fakat buna rağmen şirket, inanılmaz düzeyde inatçı davranarak halen kablosuz kulaklık özelliğine sahip kulaklık üretmekten geri kalmıyor. Halen kablosuz kulaklık üreterek sektörde yer alıyor. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre şirket, yakın zaman içerisinde Pixel Buds 2 ile karşımıza çıkacak. 15 Ekim tarihi itibariyle tanıtımı gerçekleşeceği söylenen bu kablolu kulaklık hakkında şimdilik henüz kesin bir bilgi yoktur. 

Diğer ürünlere göre tasarım olarak çok daha farklı bir tasarım üzerine kurulacak olan bu ürün, ilk sürümün yanı sıra aynı zamanda yeni imkanlar sunacak gibi gözüküyor. Elde edilen bilgilere göre elbette ki dijital asistan olarak Google Assistant ile derin bir bağlantı içerisinde olacak olan bu üründen kabloların tamamen terk edilmesi bekleniyor. şirketin tasarım tarafından bu şekilde bir çalışma yürütmesi kullanıcıların mutlu edecek gibi gözüküyor. 

Pixel Buds 2, kullanıcıların beğenisini kazanacak 

Google bir kez daha kablosuz kulaklık alanında çalışmalar yürütüyor. Geçtiğimiz yıllarda da kablosuz kulaklık üretimi yapan Google, beklediği ilgiyi yakalayamadı ama bu durum şirketi yıldırmadı ve çalışmalarına devam etmesini sağladı. Pixel Buds 2 adlı ürünün bir şarj haznesi ile gelmesine kesin gözü ile bakılıyor. Şöyle bir durum var ki, Pixel Buds 2 adlı ürünü piyasada ses getirmesi için rakiplerinden çok daha üstün özellikler ile gelmesi gerekiyor.

Bunu yapacak olan güce sahip olan Google, Pixel 4 adlı ürün hakkında farklı bir sürpriz kalmadığı için Pixel Buds 2 artık merak uyandıran cihazlardan biri oldu. Bildiğiniz üzere kablosuz kulaklıklar son zamanların en popüler ürünlerinden biridir. Bu sebeple şirketlerin bu şekilde bir çalışma yapıyor olması olası bir durumdur. Google'da bu alanda kendini kanıtlamak istiyor olacak ki, yeni ürünler üzerinde çalışmalara başladı. Pixel Buds 2 adlı ürünün ne zaman geleceği ve özelliklerinin de neler olacağı henüz belli olan bir durum değildir. Fakat buna rağmen cihazın kısa süre içerisinde gelmesi bekleniyor. 

 





PAYLAŞ