Google'dan Ücretsiz El Yazısı Girişi Uygulaması - Haberler - indir.com

Google'dan Ücretsiz El Yazısı Girişi Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-16 12:30:53
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler arama motoru Google mobil cihazlar için geliştirdiği uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Firma bu defa kullanıcıların 82 dilde el yazısıyla metin yazmasına imkan tanıyan Google Handwriting Input (Google El Yazısı Girişi) adlı uygulamayı yayınladı.

Android için el yazısı uygulaması olarak da tanımlayabileceğimiz uygulama 82 dilde basılı veya elle yazılmış yazıları tanıyabildiği gibi elle çizilmiş emojileri de anlayabiliyor. Ekran kalemine ihtiyaç duymadan kullanılabilen uygulama Mandarin Çincesi gibi geniş kapsamlı alfabeye sahip diller ve tek elle yazmakta zorlanan kullanıcılar için büyük avantajları da beraberinde getiriyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android akıllı telefon ya da tabletimizde kullanabileceğimiz Google El Yazısı Girişi uygulaması nasıl kullanılır?

Uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra Arama ayarları sayfasını ziyaret etmelisiniz. Google El yazısı bölümüne giderek uygulamayı açmak için 'Etkinleştir', kapatmak içinse 'Devre dışı bırak' seçeneklerini kullanabilirsiniz. Sonrasında ise sayfanın alt kısmında bulunan 'Kaydet' butonuna tıklayarak uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Google'da arama desteği de veren Google El Yazısı Girişi uygulaması ile arama nasıl yapılır?

Google El Yazısı açıldıktan sonra cihazınızdan Google'a girmeniz ve ekranın sağ alt köşesinde bulunan 'Google El Yazısı simgesi'ne dokunmanız gerekiyor. Arama terimlerini ekranın herhangi bir yerine parmağınızı kullanarak yazabilirsiniz. Siz kelimeleri yazdıkça uygulama metinleri harflere dönüştürecek ve arama kutusunda görüntüleyecek. Aramanın başlatılması içinse 'arama simgesi'ne dokunmanız yeterli.

Google'ın bugün kullanıma sunduğu Google Handwriting Input (Google El Yazısı Girişi) uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ