Google Voice Hizmetini Hangouts'a Ekleyecek - Haberler - indir.com

Google Voice Hizmetini Hangouts'a Ekleyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google, sesli arama hizmetleri için kullandığı Voice servisini kapatacağı söylentileri yayılmaya başladı. Voice servisinin yerine Hangouts'un kullanılması ve Voice'in altyapısının da Hangouts'a aktarılacağı belirtiliyor.

Hem Android hem de iOS platformlarında ücretsiz olarak kullanılabilen Hangouts, Google tarafından güncellenerek kullanıcıların Hangouts üzerinden sesli aramalar yapabilmeleri ve sesli mesajlar gönderebilmeleri sağlanacak. Ayrıca yapılacak olan güncelleme sonrasında Hangouts üzerinden video görüşmelerin de yapılması mümkün olacak. Yapılacak olan bu hamle sonrasında Google aynı zamanda Google+'ın tüm Google servisleri için bir merkez olması anlamına da geliyor.

Google Voice

Şimdilik sadece söylenti olan bu konu, Google'ın aslında tüm hizmetlerini Google+'a taşımaya kararlı olduğunu ve bu güncellemeleri de sessiz bir şekilde yapacağı düşüncesini ortaya koyduğu gibi daha önceden Hangouts'u Google+'a taşıması da adeta buna örnek olacak nitelikte bir yenilikti. 

Google'ın Android, iOS ve Windows Phone için sunduğu Hangouts mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ