Google Takvim görev özelliği geldi - Haberler - indir.com

Google Takvim görev özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-05 21:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Google, G Suit hizmetlerini ve uygulamalarını yükselttiğinden, yapılacaklar listesi işlevini de güncelleyerek yeni içerikler ekledi. Google Görevler uygulaması web üzerinden Google Takvim'e entegre hale getirildi, ancak önceden bu görevlere sadece özel bir uygulama (Android, iOS) aracılığı ile hareket halinde erişim sağlayabiliyorsunuz. Artık Android ve iOS platformlarında Google Takvim uygulamasının bir parçası olarak görevler özelliği eklendi. Kullanıcılar, uygulama içerisinden çıkmadan takvimlerine yeni görevler ekleyebilir ve mevcut görevleri görüntüleyerek düzenlemeler yapabilirsiniz. 

Google takvim görev özelliğinin çalışma prensibi

Google Takvim uygulamasına görev eklemek ve mevcut görevlerinizi görüntülemek için yapmanız için gereken adımlar son derece basittir. Uygulama içerisinde yer alan + işaretine basın ve diğer herhangi bir etkinlik gibi bir görev ekleyin, ardından ise sağ taraftaki çubukta görüntüleyebileceksiniz. Google Takvim uygulamasını kullanıyorsanız ve özelliği henüz görmüyorsanız, kullanıma şimdi başlıyor ve tüm hesaplara ulaşması bir kaç hafta sürecektir. 

Facebook, Google ve Twitter CEO'larına mahkeme celbi gönderilecekFacebook, Google ve Twitter CEO'larına mahkeme celbi gönderilecek

Geçtiğimiz yıl Google, diğer G Suit hizmetlerine hatırlatıcıları içe aktarma özelliğini ekledi ve şimdi Görevler, öğrenciler için önerilen organizasyon uygulamalarıyla veya genel olarak favori Yapılacaklar Listesi uygulamasıyla rekabet edecek daha iyi bir şekilde konumlandırıldı. Yeni özellik devrimsel bir değişiklik sağlamıyor fakat yoğun olunan modern çağda zamandan kazandıran ufak bir detay olarak karşımıza çıkıyor. 

Google takvim güncellemesi, masaüstü Gmail'inizde de bir yapılacak listesi hazırlamaya imkan tanıyor. Görevler aynı zamanda yapılacaklar listesinize sürükleyip bırakmanıza, görevlerinizin sırasını yeniden düzenlemenize ve tamamlananları işaretlemenize imkan tanır. Güncellenmiş olan tasarım, daha şık ve iş rutininize dahil edilmesi daha kolay.


Google Fotoğraflar, yenilenen düzenleme araçlarıyla daha işlevselGoogle Fotoğraflar, yenilenen düzenleme araçlarıyla daha işlevsel
Google Play Movies and TV, Google TV oluyorGoogle Play Movies and TV, Google TV oluyor
App Store gelirde Google Play Store’u ikiye katladıApp Store gelirde Google Play Store’u ikiye katladı

PAYLAŞ