Google Shopping 100 ile alışveriş trendlerini takip edebileceksiniz - Haberler - indir.com

Google Shopping 100 ile alışveriş trendlerini takip edebileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-11 15:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google, yeni işlevsel hizmetlerini devreye sokmaya devam ediyor. Şimdi ise kullanıcıların hediye bulma noktasında fikir sahibi olacağı yeni bir alışveriş servisini devreye soktu. Google Shopping 100 adlı bu servis ile en çok aranan ürünler listelenecek. Özellikle yeni yılın yaklaşması ile beraber birçok kullanıcı sevdiklerine hediye alma noktasında araştırmalar yapmaya başladılar. Hediye almak seçim noktasında oldukça zor olabiliyor ve aranan hediyenin bulunması zorlaşabiliyor. Google ise söz konusu yeni portalı sayesinde kullanıcıların hediye bulma işlemini en kolaya indirgenmesi hedefleniyor.

Google Shopping 100 Servisi Başladı

Google Maps, iOS kullanıcılarına gizli mod müjdesiGoogle Maps, iOS kullanıcılarına gizli mod müjdesi

Arama devi Google, bu yeni Shopping 100 servisi ile ABD’de en çok arama yapılan ürünlerin bir listesini sunuyor. Kullanıcıların fikir alması ve hediye seçimini kolay yapması için Google Shopping 100’de çeşitli kategoriler mevcut durumda. İstediğiniz kategorideki ürünler ise arama sayısına göre sıralanıyor. Hizmet ABD’deki aramaları baz alırken, Türkiye’de de aktif olmayacağı anlamına gelmiyor. Öyle ki her kategorideki trend ürünlerin Türkiye’de bulunan e-ticaret platformlarındaki linkleri verilerek kolayca satın alınabilmesi mümkün kılınacak.

Sizde yılbaşında sevdiğinize hediye almak istiyor, ancak seçimde zorlanıyor iseniz Google’ın Shopping 100 servisini kullanmanızda fayda olacaktır. Servisin şuan için aktif olduğunu ve shopping.google.com adresi üzerinden erişilebilir olduğunu belirtelim. Açılan sayfada direkt olarak kategoriler sizleri karşılayacak ve seçiminiz doğrultusunda, ülkemiz satış sayfası ve fiyatları karşınızda listelenecek.


Kan kaybını durdurmak isteyen Fortnite, Google Play mağazasına geliyorKan kaybını durdurmak isteyen Fortnite, Google Play mağazasına geliyor
Google Haritalara arttırılmış gerçeklik oyunları için yeni özellikGoogle Haritalara arttırılmış gerçeklik oyunları için yeni özellik

PAYLAŞ