Google Mesajlar uygulaması için planlanmış mesajlar özelliğinin testlerine başlandı - Haberler - indir.com

Google Mesajlar uygulaması için planlanmış mesajlar özelliğinin testlerine başlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-05 15:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google sahip olduğu Mesajlar uygulamasında kısıtlı bir kullanıcı kitlesi ile yeni bir özelliğini test etmeye başladı. Bu söz konusu özellik, metin mesajlarını planlayarak, belli gün ve saatte gönderilmesine imkan tanıyacak. Özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor. ABD merkezli teknoloji şirketi Google, popüler uygulamalarından olan Mesajlar için yeni bir özelliğinin testlerine başladı. Çok az bir kullanıcısı ile test edilmeye başlayan söz konusu özellik ile kullanıcılar planlanmış mesajlar gönderebilecekler. Google Mesajlar uygulamasında test edilemeye başlanan söz konusu özellik, kullanıcıların işlerini daha da kolaylaştırması bekleniyor. Öyle ki bir kullanıcı, bu özellik ile hazırladığı bir mesajı istediği gün ve saatte gönderebilecek. Ayrıca kullanıcıların, bu özelliği kullanabilmesi için sadece Gönder tuşuna basılı tutması yeterli oluyor.

Google Mesajlara, planlanmış mesajlar özelliği geliyor

Google hackerların Windows'ta kullandığı bir açığı bulduGoogle hackerların Windows'ta kullandığı bir açığı buldu

Google’ın sahip olduğu mesajlar uygulaması pazardaki iOS cephesinde yer alan iMessage’a karşı geliştirilmeye devam ediliyor. Bu uygulama daha işlevsel bir hale getirilmek adına güncellemelerini sürdürüyor. Şimdi ise yeni özellik kullanıcılara çeşitli avantajlar sağlayack. Bir kullanıcı, bu özelliği kullanarak sunulan tarihleri otomatik olarak seçebiliyor veya bir mesajı manuel olarak da tarih ve saat seçimi yapabilecek. Ayrıca kullanıcılar, mesajın gönderilecek saati gelene kadar mesajla alakalı düzenlemeler yapabilir veya planlanmış bu mesajlarını iptal edebilirler.

Google’ın testlerine başladığı mesaj planlama özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak görünüşe göre bu özelliğin hazır olduğu düşnülüyor. Şirketin her an bir güncelleme ile tüm kullanıcılara planlanmış mesajlar özelliğini sunması bekleniyor. Bu yeni özelliğin ayrıca farklı yenilikler ve yetenekler ile geliştirilmeye de açık olduğunu belirtelim. Bakalım bu özellik ne derece sevilecek göreceğiz. Şuan için henüz test aşamasında olduğunu belirtelim.  


Google Pixel 5 DxOmark puanıyla hayal kırıklığı yaşattıGoogle Pixel 5 DxOmark puanıyla hayal kırıklığı yaşattı
Huawe, Microsoft Office ve Google Docs'a rakip oluyorHuawe, Microsoft Office ve Google Docs'a rakip oluyor

PAYLAŞ