Google Haritalar servisi için yeni arayüz güncellemesi yayımladı - Haberler - indir.com

Google Haritalar servisi için yeni arayüz güncellemesi yayımladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-03 11:01:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google, Haritalar uygulamasını güncelledi ve kullanıcılara yeni bir arayüz sundu. Kullanıcıların pek de beklemedikleri arayüz, uygulamanın yeni simgelere, daha iyi metin yerleşimlerine ve öncekine göre biraz daha fazla yuvarlatılmış köşelere sahip olmasını sağlıyor.

ABD merkezli teknoloji devi Google'ın popüler hizmetlerinden birisi de Haritalar uygulaması. Bu hizmet, otomobillerin multimedya sistemlerinde ya da akıllı telefonlarda karşımıza çıkıyor. Etkileyici bir navigasyon deneyimi sağlıyor. Milyonlarca kullanıcıya aktif bir şekilde hizmet sağlayan Haritalar şimdi güncellendi ve yepyeni bir arayüze kavuştu.

Google akıllı ve giyilebilir ürünler için North hamlesiGoogle akıllı ve giyilebilir ürünler için North hamlesi

Haritalar uygulamasına gelen yeni arayüz, kullanıcıların pek de bekledikleri bir şey değildi. Çünkü Haritalar, artık daha fazla otomobillerin multimedya sistemlerinde kullanılıyor. Kullanıcılar, araçlarının multimedya ekranlarında ne gördüklerini çok önemsemiyorlar. Yine de Google'ın akıllı telefonlara sunmuş olduğu yeni güncelleme, kullanıcılar tarafından benimsenecek gibi duruyor.

Kullanıcılar, son güncellemeden sonra Haritalar uygulamasındaki Navigasyon özelliğini aktif hale getirdiklerinde, daha sade ve daha kullanışlı bir arayüz ile karşılaşıyorlar. Yenilenen arayüz ile kullanıcılar; yeni simgeler, yuvarlak köşeler ve daha iyi metin yerleştirmeleri ile karşılaşıyorlar. Ayrıca yatay pozisyon için de bir entegrasyon getiren geliştiriciler, uygulamayı yatay pozisyonda kullananlar için kolaylık sunuyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ