Google Haritalar paket servis yapan restoranlar için yenilendi - Haberler - indir.com

Google Haritalar paket servis yapan restoranlar için yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-07 18:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Corona virüs pandemisi döneminde uygulamalarını güncelleyerek mevcut servisleri daha işlevsel hale getiren Google, Haritalar uygulaması için yeni bir özellik yayınladı. Yeni güncellemeyle birlikte salgın döneminde  paket servis yapan restoranlara öncelik verilecek.

Evde kalmanın oldukça önemli olduğu bu dönemlerde kullanıcılar tarafından sıklıkla kullanılan servislerine yeni özellikler kazandıran Google, Haritalar uygulaması için önemli bir adım daha attı. Geçtiğimiz haftalarda My Bussines kullanıcıları için yeni bir özellik sunan şirket salgın nedeniyle geçici bir süreliğine kapılarını kapatmak zorunda olan işletmeler için “Geçici olarak kapalı” ibaresini kullanıma sunmuştu. Gün itibariyle yayınlanan yeni özellik ise paket servis yapan işletmelere öncelik tanınmasını sağlayacak. Hem kullanıcıları, hem de işletme sahiplerini yakından ilgilendiren bu özellik sayesinde artık kullanıcıların yemek siparişi vermesi daha kolay bir hal alacak.

Google Servisler bulunmayan Huawei P40 Pro'nun şaşırtan ön satış başarısıGoogle Servisler bulunmayan Huawei P40 Pro'nun şaşırtan ön satış başarısı

Eğer mahallenizde yemeklerini çok sevdiğiniz ancak bu dönemde hizmet verip vermediğinden emin olmadığınız bir restoran varsa artık, restoranın paket servis hizmeti verip vermediğini Google Haritalar üzerinden kontrol edebileceksiniz.

Google Haritalar’da konum ekleme nasıl yapılır?

Yeni özelliği uygulamanın hem Android sürümünde, hem de iOS sürümünde eş zamanlı olarak kullanıma sunan Google bu sayede kullanıcılarla restoranların buluşmasını daha kolay bir hale getirmeye çalışıyor. Google’ın yayınladığı yeni özelliği kullanmak ise oldukça kolay. Yapmanız gereken tek şey Haritalar servisine giriş yapmak ve arama çubuğunun hemen altında yer alan seçeneklerden “Adrese teslim” seçeneğini işaretlemek.

 


İlgili uygulamalar
Google koranavirüsle ilgili sahte haberlere karşı savaş açtı!Google koranavirüsle ilgili sahte haberlere karşı savaş açtı!

PAYLAŞ