Google Haberler yenileniyor - Haberler - indir.com

Google Haberler yenileniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-08 10:55:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Google bünyesinde yenilenmeye giderek okurlar için daha yüksek hız kalitesinde Google Haberleri yenilediğini gündeme getirdi. Bu konu ile ilgili bilgiler ve söylentiler konuşulmaya devam ederken ismini vermek istemeyen bir yayın yöneticisi yenilenme hakkında şöyle konuştu: "Bu yenilenme, Google'daki haberler ile etkileşime girebileceğiniz tüm yolların birleşimi.  Haberleri bulabileceğiniz birçok Google hizmeti var ve şirketin yaptığı şey bunları tek bir markanın altında toplamak." diyerek konuşmasına bakıldığı zaman Google'nin  hakkında iyi bir hizmet verileceğini yeniledi. Google Haberler, Google Gazetelik'i ve YouTube'un haberler kısmını bünyesinde toplayacak ve makalelerin Google platformlarında hızlıca yüklenmesini sağlayan AMP'nin ardındaki teknolojiden güç alacağı söyleniyor.

Google News Yenileniyor

Şüphesiz bu olasılığın olması da yüksek ihtimal. Bunun yanı sıra Google Gazetelik'in ise Haberler'deki yenilenmenin sonucunda kapanması beklenenler arasında yer alıyor. Google Haberler yeni bir uygulamaya kavuşurken, tüm bu değişiklikler web sitesinin mobil ve masaüstü versiyonlarına da yansıyacak olması kullanıcıları sevindireceğe benziyor.Şuan bile Google yayıncılığını Google AMP'nin ise mobil web için geliştirildiğinin altını çizelim. AMP, Website kullanıcılarının kendilerini bir uygulamada hissetmelerini sağlayacak olup, Google Haberler'e de yeni bir soluk getireceğinin de izlenimleri akıllara geliyor.  Digital Content Next'in CEO'su ve yayıncı destekçisi Jason Kint, bu konuda şu sözleri dile getiriyor;

"Her halükarda Google artık haber markalarını koruyan ve tüketicilere olumlu yansıyan bir haber sunumunu tekrar düşünebilir. Bunların yanı sıra bu sunum bir gelir kaynağı haline de gelirse, yayıncılar tarafından kucaklanacaktır."

 

 





PAYLAŞ