Google Glass'a Para Transferi Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Google Glass'a Para Transferi Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google'ın giyilebilir teknolojiler alanında geliştirdiği akıllı gözlüğü Google Glass aracılığıyla kullanıcıların para transferi yapabilmeleri için yeni bir özelliği test ettiği duyuruldu.

TechCrunch sitesinin konuyla ilgili yayınladığı habere göre, Google, Glass sahiplerinin istedikleri kişilere kolay bir şekilde para transferi yapabilmelerini sağlayacak olan yeni bir fonksiyonu test ettiğini ve bu fonksiyon ile kullanıcıların 'Ok Glass,send money' sesli komutuyla arkadaşlarına para transferi yapabilecekleri belirtiliyor.

Kullanıcıların para transfer işlemini yapabilmelerine aracılık edecek olan Google Wallet uygulamasını Glass'a yüklemek için Google'ın kurumsal ağında bulunan bilgisayara bağlanmaları ya da uygulamayı Glass'a indirmeleri gerektiğinin de altı çizildiği haberde Gmail'e entegre edilen Google Wallet'ın Glass özelliğinin de benzer bir şekilde çalışmasının beklendiği belirtiliyor.

Bu sayede de entegrasyonla beraber Gmail kullanıcıları direkt olarak servis üzerinden Google Wallet'ı kullanabilecekler.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ